Hjælp

NEW ARTICLE

Hvorfor du bør lære et nyt sprogAt lære et nyt sprog er måske ikke så let, men der er faktisk mange fordele. Mange mennesker lærer sprog af mange forskellige grunde, men her vil jeg afdække 7 fundamentale grunde til, at du bør åbne bøgerne og komme igang med at lære et ny sprog:
1. Du får en meget mere kultur. Folk, der har kultur er mennesker, der er dygtige og som kender deres vej rundt livet. Hvis du kender et andet sprog, vil du være mere kulturperler, blot fordi dette ville tillade dig at rejse mere og du vil vide verden bedre.
2. Folk vil lide dig. Folk som folk med viden, som de kan lære af, så længe du ikke er et show-off. Folk som høre historier fra andre lande og fra andre, så ved at fortælle dem om din rejse med din nye sprog, du kan udvikle nye venskaber.
3. Du vil opdage så meget. Ikke blot vil du være mere åben over for en helt ny kultur, vil du være i stand til at møde tusindvis af andre mennesker takket være dit ekstra sprog. Ingen ved, hvor livet vil tage os, og at vide denne ekstra sprog måske bare gøre dit liv helt anderledes.
4. Du vil udvikle dit sind. Ved at lære du træner din hjerne, og så du skal være hurtigere til at huske og laver enkle mentale øvelser. Når du lærer et nyt sprog, du har brug for at sætte ord og verber sammen, som arbejder din hjerne. Du vil være meget gode til at knytte andre ting også.
5. Karriere Fordele: Folk, der har flydende i mindst to sprog (deres modersmål og en anden én) er i større efterspørgsel på arbejdsmarkedet, og vil ofte 'beat' konkurrencen på grund af det andet sprog. Enhver virksomhed, der har eller har planer om at have en international tilstedeværelse vil næsten altid vælge den kandidat med 2. sprogfærdighed.
6. Bedre Rejseoplevelser: Når individer taler modersmål lande, de besøger, de er i stand til at etablere øjeblikkelig rapport med de 'lokale' og er således mere intimt nedsænket i kulturen, læring ting, som en typisk 'udlænding' ikke ville. Ved flere lejligheder i mine rejser i hele Central- og Sydamerika, blev jeg inviteret ind i hjem for måltider og store diskussioner om politik, økonomi, og sådan. Mine perspektiver har helt sikkert blevet udvidet.
7. Forbedret forståelse af grammatiske struktur i ens modersmål: Dette opdagede jeg første hånd så godt. Bare lære verbum tider på et andet sprog tilladt mig at identificere dem på engelsk og gjorde mig et bedre engelsk lærer.

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 6  6  2 All