Hur man använder 'Hitta vänner' avancerad sökning?

Ibland 'enkel sökning' är inte tillräckligt för att hitta ditt perfekta språkutbyte partner. Du kommer att behöva hitta medlemmar använda mer förfinade kriterier.

Den 'Avancerad sökning' kan göras enligt följande kriterier:

- Chat mjukvaror (ICQ, MSN, Yahoo, Skype, AIM, Gtalk) : Endast användare som fyllde sitt användarnamn på programvaran kommer att visas. Akta dig, måste du vara VIP medlem för att kunna kontakta medlemmar via chatt programvara.
- Kön : Välj manliga eller kvinnliga.
- Ålder : Bara medlemmar inom åldersintervallet visas;
- Kan vara värd? (Ja / Nej) : Endast användare som accepterar att vara värd att visas;
- Med Foto (n)? (Ja / Nej) : Endast medlemmar med ett foto på sin profil kommer att visas;

- Sortera efter. Sortering av resultaten kan utföras av ett av följande kriterier:
- Datum för senaste anslutningen (senast anslutna medlemmar visas först);
- Registreringsdatum (Senaste registrerade medlemmar visas först);
- VIP-medlemmar (VIP medlemmar visas först);
- Antal besök (medlemmar som har besökt webbplatsen många gånger visas först);
- Profil Update (medlemmar som nyligen uppdaterade sin profil visas först);
- Land (medlemmar är sorterade efter land i alfabetisk ordning);
- Region (medlemmar kommer att sorteras beroende på region i alfabetisk ordning);
- City (medlemmar är sorterade efter stad i alfabetisk ordning);
- Användarnamn : Ange användarnamnet på den medlem du söker;
För att återställa sida för de ursprungliga resultaten, klicka på 'hitta vänner' på vänster menyrad. Om du inte återställer sidan, kommer dina efterföljande sökningar hålla förfina de sista erhållna resultaten.

När din har hittat din partner kan du:
- Klicka på hans / hennes Användarnamn: att läsa hans / hennes profil;
- Klicka på den lilla 'kuvertet' ikonen för att kontakta honom / henne genom din brevlåda :
Var medveten om att, före kontakt en medlem måste du Registrera dig med vår hemsida.
Vi hoppas att du kommer att hitta den person redo att hjälpa till att förbättra dina språkkunskaper och har du upptäcka nya kulturer!