Hur man använder 'Hitta vänner' enkel sökning?

Den 'grundforskning' sker enligt huvud informationen användbar för effektiv språkinlärning.

Denna grundläggande information är:
- Medlems LAND : Välj det land där din framtida språkpartner för närvarande lever;
- Medlems CITY : Ange början på stadens namn och välj sedan en stad från listan dropdown som visas automatiskt;
- Språk medlemmar kan lära : Välj det språk som du vill att din partner att lära dig i listrutan;
- Språk medlemmar vill lära : välja språk din partner vill lära från rullgardinslistan.

När din har hittat din partner kan du:
- Klicka på hans / hennes Användarnamn: att läsa hans / hennes profil;
- Klicka på den lilla 'kuvertet' ikonen för att kontakta honom / henne genom din brevlåda :
Var medveten om att, före kontakt en medlem måste du Registrera dig med vår hemsida.
Vi hoppas att du kommer att hitta den person redo att hjälpa dig att förbättra språkkunskaper och har du upptäcka nya kulturer!