Ajuda

NOU ARTICLE

How to use the "Find Friends" basic search?

La 'investigació bàsica' es realitza segons la principal informació útil per a l'aprenentatge d'idiomes eficaç.

Aquesta informació bàsica és:
- Membre PAÍS : Seleccioneu país en què el seu futur company d'idioma viu actualment;
- Membre CIUTAT : Introduïu el començament del nom de la ciutat i després seleccioneu una ciutat de la llista desplegable que apareix de forma automàtica;
- Idiomes membres poden ensenyar : Seleccioneu l'idioma que vol que la seva parella li ensenyi a la llista desplegable;
- Idiomes membres volen aprendre : Seleccioneu l'idioma de la seva parella vol aprendre de la llista desplegable.

Un cop posat a trobat la seva parella, vostè pot:
- Feu clic en el seu / el seu nom d'usuari: llegir el seu / el seu perfil;
- Feu clic a la petita icona 'sobre' en contacte amb ell / ella a través d' seva bústia :
Tingueu en compte que, abans de posar-se en contacte amb un membre, vostè necessita Registra't a la nostra pàgina web.
Esperem que trobareu la persona disposada a ajudar a millorar les competències lingüístiques i tenen a descobrir noves cultures!