Sådan bruges 'Find venner' grundlæggende søgning?

Den 'grundforskning' sker efter de vigtigste oplysninger nyttige for effektiv sprogindlæring.

Denne grundlæggende oplysninger er:
- Medlem LAND : Vælg det land, hvor din fremtidige sprog partner øjeblikket bor;
- Medlem CITY : Indtast begyndelsen af byens navn, og vælg derefter en by fra rullemenuen, der vises automatisk;
- Sprog medlemmer kan lære : Vælg det sprog, du vil have din partner til at undervise dig i drop-down listen;
- Sprog medlemmer ønsker at lære : vælge det sprog din partner ønsker at lære på rullelisten.

Når din har fundet din partner, kan du:
- Klik på hans / hendes Brugernavn: at læse hendes / hans profil;
- Klik på det lille 'kuvert' ikonet for at kontakte ham / hende gennem postkassen :
Vær opmærksom på, at før kontakte et medlem, skal du Tilmeld dig med vores hjemmeside.
Vi håber du vil finde den person klar til at hjælpe dig med at forbedre sprogkundskaber og har du opdage nye kulturer!