Hvordan kan jeg tilføje medlemmer til 'mine venner' liste?

Hvis du har nogle medlemmer, du gerne vil føje til din ven, skal du klikke på brugerens navn, og derefter kan du få adgang til brugerens profil side.
For at sende et 'Mine venner' invitation, klik på 'Spørg om at blive min ven.'

Derefter besvare et par spørgsmål:
- Hvordan ved du overveje (Friend Brugernavn)?
- Dato, vi Met (MM / DD / ÅÅÅÅ)
- Hvordan har du mødes?
- Hvordan du udveksle sprog?
- Beskriv din samlede sprog udveksling erfaringer
- Forklar, hvordan du lære sprog med (Friend Brugernavn)

Disse spørgsmål giver os mulighed for at vurdere den samlede kvalitet af venskaber på sitet.
Når du klikker på (Send), vil invitationen blive sendt til medlemmet.
Hvis invitationen er accepteret, vil medlemmet blive tilføjet på din venneliste.

Hvis du modtager en 'vens invitation' fra et andet medlem, et link 'Afventer venneanmodning' vil dukker op i toppen af din startside . Klik på 'Accepter / Afvis (brugernavn) anmodning' for at springe til bekræftelse siden. Du kan vælge 'Accepter' eller 'Decline'. Hvis du klikker på 'Accepter', vil du blive lagt på afsenderens vennelisten. Sitet vil ikke informere afsender, hvis du har afvist invitationen.