Como podo engadir membros á lista 'Os meus amigos'?

Se ten algúns membros que desexa engadir á súa lista de amigos, prema o nome do usuario e, a continuación, pode acceder á páxina de perfil do usuario.
A fin de enviar unha invitación a 'My Friends', prema en 'Pedir para facer o meu amigo'.

A continuación, responder a algunhas preguntas:
- Como considera (Friend usuario)?
- Data We Met (MM / DD / AAAA)
- Como vostedes se coñeceron?
- Como é que intercambio de idiomas?
- Describe a súa xeral de intercambio lingüístico experiencia
- Explicar como aprender idiomas con (Friend usuario)

Estas cuestións permítennos avaliar a calidade xeral das amizades na web.
Unha vez que premer en (Enviar), a invitación será enviado ao membro.
Se a invitación é aceptado, o membro será engadido na súa lista de amigos.

Se recibe un 'convite do amigo' de outro membro, unha ligazón 'solicitude de amizade pendente' vontade aparece na parte superior da súa páxina de inicio . Prema en 'Aceptar / Rexeitar (username) solicitude' para ir á páxina de confirmación. Pode escoller 'Aceptar' ou 'Rexeitar'. Se fai clic en 'Aceptar', será engadido na lista de amigos do remitente. O sitio non vai saber o remitente se rexeitar o convite.