Hur kan jag lägga till medlemmar i 'Mina vänner' lista?

Om du har några medlemmar som du vill lägga till i din vänlista, klicka på användarens namn och sedan kan du komma åt användarens profilsida.
För att skicka en 'Mina vänner' inbjudan, klicka på 'Be att bli min vän'.

Sedan, svara på några frågor:
- Hur anser du (Friend användarnamn)?
- Hittills har vi Met (MM / DD / ÅÅÅÅ)
- Hur träffades ni?
- Hur du byta språk?
- Beskriv din totala språkutbyte erfarenheter
- Förklara hur du lär dig språk med (Friend Användarnamn)

Dessa frågor ger oss möjlighet att bedöma den övergripande kvaliteten på vänskap på webbplatsen.
När du klickar på (Skicka), kommer inbjudan att skickas till medlemmen.
Om inbjudan har accepterats, kommer medlemmen att läggas på din vän lista.

Om du får en 'väns inbjudan' från en annan medlem, en länk 'Avvaktar vänförfrågan' kommer visas upp på toppen av din hemsida . Klicka på 'Acceptera / Decline (username) förfrågan' för att hoppa till sidan för bekräftelse. Du kan välja 'Acceptera' eller 'Decline'. Om du klickar på 'Acceptera', kommer du att läggas på avsändarens vänlista. Webbplatsen kommer inte att informera avsändaren om du har vägrat inbjudan.