Hvordan kan jeg legge til medlemmer i 'Mine venner' listen?

Hvis du har noen medlemmer du ønsker å legge til din venneliste, klikk på brukernavnet og deretter kan du få tilgang til brukerens profilside.
For å sende en 'Mine venner' invitasjon, klikk på 'Be om å bli min venn'.

Deretter, svare på noen spørsmål:
- Hvordan mener du (Friend brukernavn)?
- Date Vi Møtte (MM / DD / ÅÅÅÅ)
- Hvordan fikk du møte?
- Hvordan kan du bytte språk?
- Beskriv din generelle språkutveksling erfaring
- Forklar hvordan du lærer språk med (Friend brukernavn)

Disse spørsmålene tillate oss å vurdere den generelle kvaliteten på vennskap på nettstedet.
Når du klikker på (SEND), vil invitasjonen sendes til medlemmet.
Hvis invitasjonen blir akseptert, vil medlemmet bli lagt på din venneliste.

Hvis du mottar en 'Din venns invitasjon' fra et annet medlem, en link 'Venter venneforespørsel' vilje dukker opp på toppen av hjemmesiden din . Klikk på 'Godta / Decline (brukernavn) request' å hoppe til side for bekreftelse. Du kan velge 'Godta' eller 'Avvis'. Hvis du klikker på 'Godta', vil du bli lagt på avsenderens venneliste. Siden vil ikke informere avsender hvis du har nektet invitasjonen.