Kuinka voin lisätä jäseniä 'My Friends' lista?

Jos sinulla on joitakin jäseniä haluat lisätä Friend luettelosta käyttäjän nimi ja sitten voit käyttää käyttäjän profiilisivulla.
Jotta lähettää 'My Friends' kutsu, klikkaa 'Kysy tulla minun ystävä'.

Sitten vastata muutamaan kysymykseen:
- Miten pidätte (Friend käyttäjätunnus)?
- Aika Tapasimme (KK / PP / VVVV)
- Miten tapasitte?
- Miten vaihtaa kieltä?
- Kuvaile yleistä kielen vaihto kokemusta
- Selitä, miten opit kieliä (Friend Käyttäjätunnus)

Nämä kysymykset auttavat meitä arvioimaan yleistä laatua ystävyyssuhteita päällä.
Kun klikkaat (LÄHETÄ), kutsu lähetetään jäsen.
Jos kutsu on hyväksytty, jäsenelle lisätty kaverilista.

Jos saat 'Ystäväsi kutsun' toisen jäsenen, linkki 'Odottaa kaveripyynnön' tulee näkyy yläosassa oman kotisivun . Klikkaa 'Hyväksy / Hylkää (käyttäjätunnus) pyynnöstä' hypätä vahvistus sivulle. Voit valita 'Hyväksy' tai 'Hylkää'. Jos valitset 'Hyväksy', voit lisätä lähettäjän kaverilista. Sivusto ei ilmoittaa lähettäjälle, jos olet kieltäytynyt kutsusta.