Apua

NEW ARTICLE

Kuinka käyttää 'Etsi kavereita' Perushakutoimintojen?

'Perustutkimus' tehdään mukaan tärkein tieto hyödyllinen tehokkaan kieltenopetuksen.

Tämä perustiedot on:
- Jäsenen MAA : Valitse maa, jossa tulevaisuuden kieli kumppani asuu tällä hetkellä;
- Jäsenen CITY : Anna alussa kaupungin nimi ja valitse kaupunki pudotusvalikosta, joka ilmestyy automaattisesti;
- Kielet jäsenet voivat opettaa : Valitse kieli haluat kumppani opettaa sinulle pudotusvalikosta;
- Kielet jäsenet haluavat oppia : Valitse kieli kumppanisi haluaa oppia pudotusvalikosta.

Kun löytänyt kumppanin, voit:
- Klikkaa hänen / hänen Käyttäjätunnus: lukea hänen / hänen profiilinsa;
- Klikkaa pientä 'kirjekuori' kuvaketta yhteyttä häneen / hänen kautta postilaatikkoon :
Ole tietoinen siitä, että ennen kontaktia jäsen, sinun täytyy Sign-up sivuillamme.
Toivomme löydät henkilö valmis auttamaan sinua parantamaan kielitaitoa ja olet löytää uusia kulttuureja!