Hoe de eenvoudige "Vind vrienden" functie te gebruiken?

Het "eenvoudige zoeken" vindt plaats met de hoofd informatie die nuttig is voor effectief taal leren.

Deze basis informatie is:
- LAND van de leden: Selecteer het land waar je toekomstige taal partner momenteel woont.
- CITY van de leden: Type het begin van de naam van de stad en selecteer vervolgens deze in het drop down menu, dat automatisch verschijnt.
- Talen waarin door leden les gegeven worden: Selecteer de taal die je van je taal partner wil leren met het drop down menu.
- Talen die leden willen leren: Selecteer de taal die je taal partner wil leren met het drop down menu.

Wanneer je je partner hebt gevonden, kun je:
- op zijn/haar Gebruikersnaam klikken om zijn/haar profiel te lezen.
- op het "envelopje" klikken om met hem/haar contact op te nemen met Je berichten: Bedenk wel, voordat je een lid contacteert, dat je je eerst moet Aanmelden op onze site.
We hopen dat je de persoon vindt, die klaar staat om jou te helpen met het verbeteren van je taalvaardigheid en die je een nieuwe cultuur laat ontdekken!