Kuinka käyttää 'Etsi kavereita' Tarkennettu haku?

Joskus 'perus haku' ei riitä löytää ihanteellinen kielen vaihto kumppani. Sinun täytyy löytää jäseniä käyttämällä tarkempia perusteita.

'Tarkennettu haku' voidaan tehdä mukaan seuraavat kriteerit:

- Chat ohjelmistot (ICQ, MSN, Yahoo, Skype, AIM, Gtalk) : Vain käyttäjät, jotka täyttivät käyttäjätunnus ohjelmisto tulee näkyviin. Varo, sinun täytyy olla VIP-jäsen voi ottaa yhteyttä jäsenten kautta chat-ohjelmisto.
- Sukupuoli : Valitse mies tai nainen.
- Ikä : Vain jäsenet sisällä ikäjakauma näkyy;
- voidaan järjestää? (Kyllä / Ei) : Vain käyttäjät, jotka hyväksyvät isännöidä näytetään;
- With Valokuva (t)? (Kyllä / Ei) : Vain jäsenille valokuva profiilissaan näkyy;

- Lajittele. Lajittelu tuloksia voidaan suorittaa yhden seuraavista kriteereistä:
- Päivämäärä viimeinen yhteys (viimeksi liitetty jäsenet näyttävät ensin);
- Rekisteröintipäivä (Last rekisteröityneet jäsenet näyttävät ensin);
- VIP-jäsenet (VIP-jäsenet näyttävät ensin);
- Käyntien lukumäärä (jotka ovat käyneet sivustolla monta kertaa ensin näkyviin);
- Profiili Update (jäsenet, jotka äskettäin päivitti profiilin näkyviin ensimmäisenä);
- Maa (jäsenet lajitellaan maittain aakkosjärjestyksessä);
- Alue (jäsenet ratkeaa mukaan alueen aakkosjärjestyksessä);
- Kaupunki (jäsenet ovat järjestetty kaupungin aakkosjärjestyksessä);
- Käyttäjätunnus : Anna käyttäjätunnus jäsenen etsit;
Jotta palauttaa sivun alkuperäisen tuloksia, klikkaa 'Etsi kavereita' vasemmalla valikkorivillä. Jos et palauta sivun, myöhempien hakujen pitää jalostamalla viimeksi saadut tulokset.

Kun löytänyt kumppanin, voit:
- Klikkaa hänen / hänen Käyttäjätunnus: lukea hänen / hänen profiilinsa;
- Klikkaa pientä 'kirjekuori' kuvaketta yhteyttä häneen / hänen kautta postilaatikkoon :
Ole tietoinen siitä, että ennen kontaktia jäsen, sinun täytyy Sign-up sivuillamme.
Toivomme löydät henkilö valmis auttamaan parantaa kielitaitoa ja olet löytää uusia kulttuureja!