Sådan bruges 'Find venner' avanceret søgning?

Undertiden 'grundlæggende søgning' er ikke nok til at finde din ideelle sprog udveksling partner. Du skal finde medlemmer bruger mere raffinerede kriterier.

Den 'Avanceret søgning' kan ske i overensstemmelse med følgende kriterier:

- Chat software (ICQ, MSN, Yahoo, Skype, AIM, Gtalk) : Kun brugere, som fyldte deres brugernavn på softwaren vil blive vist. Pas på, skal du være VIP-bruger for at kunne kontakte medlemmerne via chat-software.
- Køn : Vælg mand eller kvinde.
- Alder : Kun medlemmer inden den aldersgruppe vil blive vist;
- kan være vært? (Ja / Nej) : Kun brugere, der accepterer at være vært vises;
- Med Foto (s)? (Ja / Nej) : Kun medlemmer med foto på deres profil vil blive vist;

- Sorter efter. Sortering af resultater kan udføres ved et af følgende kriterier:
- Dato for sidste forbindelse (sidst tilsluttede medlemmer vises først)
- Registreringsdato (seneste registrerede medlemmer vises først)
- VIP-medlemmer (VIP-medlemmer vises først)
- Antallet af besøg (medlemmer, der har besøgt stedet mange gange vises først)
- Profil Update (medlemmer, der for nylig opdateret deres profil vises først)
- Land (medlemmer er sorteret efter land i alfabetisk rækkefølge);
- Region (medlemmer vil blive sorteret efter den region i alfabetisk rækkefølge);
- City (medlemmer er sorteret efter by i alfabetisk rækkefølge);
- Brugernavn : Indtast brugernavnet på medlemmet, du leder efter;
For at nulstille siden for de oprindelige resultater, skal du blot klikke på 'Find venner' i venstre menubjælke. Hvis du ikke nulstille siden, vil dine efterfølgende søgninger holde raffinering de sidste resultater.

Når din har fundet din partner, kan du:
- Klik på hans / hendes Brugernavn: at læse hendes / hans profil;
- Klik på det lille 'kuvert' ikonet for at kontakte ham / hende gennem postkassen :
Vær opmærksom på, at før kontakte et medlem, skal du Tilmeld dig med vores hjemmeside.
Vi håber du vil finde den person klar til at hjælpe med at forbedre dine sprogfærdigheder og har du opdage nye kulturer!