Como usar o 'Find Friends' investigación avanzada?

Ás veces, a 'investigación básica' non é o suficiente para atopar o seu compañeiro ideal de intercambio lingüístico. Terá que atopar membros utilizando criterios máis refinados.

A 'Busca avanzada' se pode facer de acordo cos seguintes criterios:

- programas de conversa (ICQ, MSN, Yahoo, Skype, AIM, Gtalk) : Só os usuarios que cubriron o seu nome de usuario en software aparecerá. Coidado, ten que ser un membro VIP para poder entrar en contacto cos membros vía software de chat.
- Sexo : Escolla do sexo masculino ou feminino.
- Idade : Só usuarios na franxa de poboación aparecerá;
- pode albergar? (Si / Non) : Só os usuarios que aceptan hospedar aparecerá;
- Con foto (s)? (Si / Non) : Só usuarios cunha foto no seu perfil aparecerá;

- Ordenar por. Clasificación dos resultados pode ser realizada por un dos seguintes criterios:
- Data da última conexión (Últimos membros conectados aparecen primeiro);
- Data de Rexistro (Últimos usuarios rexistrados aparecen en primeiro lugar);
- Os membros VIP (VIP membros aparecen en primeiro lugar);
- Número de visitas (membros que visitaron o sitio moitas veces aparecen en primeiro lugar);
- Perfil de actualización (membros que recentemente actualizado o seu perfil aparece en primeiro lugar);
- País (membros son clasificados por país en orde alfabética);
- Rexión (membros serán clasificados segundo a rexión en orde alfabética);
- City (membros son clasificados por cidade en orde alfabética);
- Nome de usuario : Escriba o nome de usuario do membro que está a buscar;
Co fin de restaurar a páxina para que os resultados orixinais, basta con premer en 'Buscar amigos' na barra de menú da esquerda. Se non repoñer a páxina, as súas investigacións posteriores manterá refinando os últimos resultados obtidos.

Tras ter atopado o seu compañeiro, pode:
- Prema na súa / seu usuario: para ler a súa / seu perfil;
- Preme o pequeno icono 'sobre' entrar en contacto con el / ela mediante a súa caixa de correo :
Teña en conta que, antes de entrar en contacto con un membro, ten que Rexístrate up con a nosa web.
Esperamos que vai atopar a persoa preparado para axudar a mellorar as súas destrezas lingüísticas e ter descubrir novas culturas!