Hoe gebruik ik de uitgebreide vrienden zoekfunctie?

Soms zijn gewone zoektermen niet genoeg om uw ideale taaluitwisselingspartner te vinden. U moet in zo'n geval gebruikers vinden met behulp van meer verfijnde criteria.

De geavanceerde zoekfunctie kan gebruikt worden met de volgende criteria:

- Chatsoftwares (ICQ, MSN, Yahoo, Skype, AIM, Gtalk): Alleen gebruikers die hun gebruikersnaam op de software hebben ingevuld zullen worden getoond. Pas op, u moet een VIP-gebruiker zijn om gebruikers via chatsoftware te kunnen contacteren.
- Geslacht: Kies mannelijk of vrouwelijk.
- Leeftijd: Alleen gebruikers binnen het aangegeven leeftijdsgebied zullen worden getoond.
- Kan hosten? (Ja / Nee): Alleen gebruikers die aangeven te willen hosten zullen getoond worden.
- Met foto('s)? (Ja / Nee): Alleen gebruikers met een foto op hun profiel zullen worden getoond.

- Sorteren op. Het sorteren van resultaten kan gedaan worden door een van de volgende criteria:
- Datum van de laatste verbinding (later verbonden gebruikers verschijnen eerder);
- Registratiedatum (later geregistreerde gebruikers verschijnen eerder);
- VIP-leden (VIP-gebruikers verschijnen als eerst);
- Aantal keer bezocht (gebruikers die de site vaker bezocht hebben verschijnen eerder);
- Profielupdate (gebruikers die hun profiel recent hebben geupdate verschijnen eerder);
- Land (gebruikers worden gesorteerd op land in alfabetische volgorde);
- Regio (gebruikers worden gesorteerd op regio in alfabetische volgorde);
- Stad (gebruikers worden gesorteerd op stad in alfabetische volgorde);
- Gebruikersnaam: Vul de gebruikersnaam in van de gebruiker die u zoekt;
Om de pagina opnieuw in te stellen voor de originele resultaten, klikt u op 'Vrienden zoeken' op de linker menubalk. Als u niet de pagina opnieuw in te stellen, zal uw volgende zoekopdrachten houden het verfijnen van de laatste resultaten verkregen.

Zodra je je partner hebt gevonden, kunt u:
- Klik op zijn / haar Gebruikersnaam: om zijn / haar profiel te lezen;
- Klik op het icoontje 'envelop' contact met hem / haar door uw mailbox :
Wees ervan bewust dat, voorafgaand aan het contact met een lid, moet je Sign-up met onze website.
We hopen dat u vindt de persoon klaar om te helpen je taalvaardigheden te verbeteren en heb je nieuwe culturen te ontdekken!