Ajutor

NEW ARTICLE

Cum sa-ți dezvolți abilitatea de comunicare.Una dintre părțile cele mai distractive și rodnice de învățare a limbii engleze este exersarea. Odată ce poți vorbi chiar și un pic limba engleză există multe modalități de a-ți îmbunătăți aptitudinile rapid și să te și distrezi în același timp. Iată câteva ponturi pentru îmbunătățirea limbii engleze vorbite și în același timp să îți și placă.
Fii încrezător și să vorbească cât mai des posibil pentru a cât mai mulți oameni ca tine, eventual, pot. Nu fi timid pentru a face mistakes.The mai practici, mai bine și mai încrezători că veți deveni în pronunție și vocabularul. Amintiți-vă, vorbind este o abilitate ca de învățare un instrument muzical sau nou sport; singura modalitate puteți obține bun este de a face de fapt.
Un smartphone poate fi un instrument eficient învăţare a limbilor străine. Utilizaţi-l pentru a vă înregistra vorbirea apoi ascultaţi din nou pentru a şti cum sună engleza dumneavostră în comparaţie cu alte persoane. Profită din plin de toate aplicaţiile preferate de productivitate pentru a vă organiza timpul pentru exersarea limbii şi notaţi toate cuvintele pe care le învăţaţi.
Urmăriți buletine de știri și cântece în limba engleză pentru a asculta pronunția cuvintelor. Astfel puteți învăța cuvinte și expresii noi. Cu cât asculți mai mult, cu atât vei învăța mai mult. Încercați că imitați ceea ce auziți pentru a vă exersa pronunția și să învățați ce cuvinte sunt accentuate într-o propoziție.
Citi ziarul sau o revistă la tine. Puteți găsi chiar și un scenariu pentru emisiunea ta TV preferate și să acționeze l. Aceasta este o modalitate foarte bună de a practica pronunția pentru că aveți nevoie doar să se concentreze pe asigurarea engleza sună grozav.
Alege un cuvânt pe care ar dori să lucreze mai departe și să-l utilizați în diferite propoziții. Folosiți cuvântul până când ați învățat și păstrați folosind-o în mod regulat.
Face prieteni cu vorbitori de limba engleza sau alte persoane care învață limba engleză. Vorbi despre lucruri le-ați învățat și schimb de idei.
Ia un curs de gătit în limba engleză sau se alăture unui club de carte. Orice iti face placere, asigurați-vă că o faci și o comunică în limba engleză. Utilizarea engleză pentru a vorbi despre lucruri pe care le bucura va face practica o experiență pozitivă.
Dezbate cu prietenii în limba engleză toate subiectele care te interesează. Încearcă să utilizezi cât mai mult vocabular poți pentru a te face înțeles și ascultă cu atenție argumentele alternative pentru a veni în mod eficace cu contraargumente.

Related topics:

Comments