Help

NEW ARTICLE

Как да развиете вашите умения когато разговарятеПрактикуването на английски език е един от най-забавните и възнаграждаване на части от изучаването на английски език. След като може да се говори дори малко английски, има много начини да подобрите уменията си бързо, докато като тона на шега. Ето някои съвети, за да подобрите говоримия английски език и има много време, докато го правиш.
Бъдете уверени и да говори толкова често, колкото е възможно, за да най-много хора, колкото евентуално можем. Не се притеснявайте да mistakes.The повече практикувате, толкова по-добре и по-убедени, че ще се превърне в си произношение и лексика. Не забравяйте, че говоренето е умение, като изучаването на музикален инструмент или нов вид спорт; единственият начин можете да получите добър е всъщност да го направя.
A смартфон може да бъде мощен инструмент за учене тя languages.Use да запишете вашето говорене, след това да слушате назад, за да видите как вашият английски звучи на други хора. Възползвайте се максимално от всичките си любими приложения на производителността да организират времето си практика и си отбележете всички нови думи, които се учат.
Чуйте бюлетини и песни на английски език, за да чуете произношението на думите. Можете също така да научат нови думи и изрази по този начин. Колкото повече слушате, толкова повече ще се научат. Опитайте се да копирате това, което чувате да практикуват си произношение и да научат кои думи в едно изречение са напрегнати.
Прочети вестника или списанието, за да себе си. Можете дори да се намери скрипт за любимото си телевизионно шоу и да го изиграят. Това е чудесен начин да практикуват произношение, защото вие само трябва да се концентрира върху вземане, че вашият английски звучи страхотно.
Изберете една дума бихте искали да работим, и да я използват в различни изречения. Използвайте думата, докато не са го научили и да го използвате редовно.
Стани приятел с англоговорящи. Говорете за неща, които сте научили и обменяйте идеи.
Вземете готварски курс на английски език или да се присъедините книга клуб. Всичко, което се насладите правиш, не забравяйте да го направя, и го предава на английски език. Използването на английски език, за да се говори за неща, които можете да се насладят ще направи практикуване положителен опит.
Дебат всички теми, които ви интересуват с приятели в английски. Опитайте се да използвате колкото лексика, колкото можете, за да получите вашата точка могат да се вслушваме в другите аргументи внимателно, така че може да се спори срещу тях ефективно.

Related topics: