Hjelp

NEW ARTICLE

Hvordan utvikle dine muntlige språkferdigheterÅ praktisere engelsk er en av de morsomste og mest givende delene av å lære engelsk. Når du kan snakke enda litt mer engelsk, fins det massevis av måter å forbedre ferdighetene dine raskt, mens du har tonnevis av moro. Her er noen tips for å forbedre den muntlige engelsken din og samtidig ha det gøy mens du gjør det.
Vær trygg og snakker så ofte som mulig til så mange mennesker som du muligens kan. Ikke vær sjenert til å gjøre mistakes.The mer du øver, jo bedre og mer sikre på vil du bli i uttale og ordforråd. Husk, taler er en ferdighet som å lære et instrument eller en ny idrett; den eneste måten du kan få god er å faktisk gjøre det.
En smarttelefon kan være et kraftig verktøy for læring languages.Use det å spille inn tale, deretter lytte tilbake for å se hvordan din engelsk høres ut til andre mennesker. Gjør det beste ut av alle dine favoritt produktivitet apps å organisere praksis tid og noterer alle de nye ordene du lærer.
Lytt til nyhetssendinger og sanger på engelsk for å lytte til uttalen av ordene. Du kan også lære nye ord og uttrykk på denne måten. Jo mer du lytter, jo mer du lærer. Prøver å kopiere det du hører å øve på uttale og lære hvilke ord i en setning er stresset.
Lese avisen eller et magasin ut til deg selv. Du kan selv finne en script for din favoritt TV-show og handle det ut. Dette er en fin måte å øve uttale fordi du trenger bare å konsentrere seg om å sørge for engelsk høres flott ut.
Velg et ord du ønsker å jobbe med og bruke det i forskjellige setninger. Bruke ordet før du har lært det og fortsette å bruke det regelmessig.
Bli venner med engelsktalende eller andre som er å lære engelsk. Snakk om ting du har lært og utveksle ideer.
Ta et matlagingskurs i engelsk eller bli med i en bokklubb. Noe du liker å gjøre, må du gjøre det, og kommunisere det på engelsk. Bruke engelsk for å snakke om ting du liker vil gjøre praktisere en positiv opplevelse.
Debatt alle emner som interesserer deg med venner i engelsk. Prøv å bruke så mye vokabular som du kan for å få poenget og lytte til andre argumenter nøye, slik at du kan argumentere mot dem effektivt.

Related topics:

Comments