Ajuda

NOU ARTICLE

Com desenvolupar les seves habilitats de parlaPracticar Anglès és una de les parts més divertides i gratificants d'aprendre anglès. Una vegada que es pot parlar fins i tot una mica d'anglès, hi ha un munt de maneres de millorar les seves habilitats ràpidament mentre que tenint un munt de diversió. Aquests són alguns consells per millorar el seu anglès parlat i tenir un gran temps mentre ho fas.
Tingueu confiança i parlar tan sovint com sigui possible a tantes persones com sigui possible. No sigui tímid per fer mistakes.The més practiques, millor i més segur que es convertirà en la seva pronunciació i vocabulari. Recordeu, parlar és una habilitat com l'aprenentatge d'un instrument musical o nou esport; l'única manera d'aconseguir una bona és realment fer-ho.
Un telèfon intel·ligent pot ser una eina poderosa per a l'aprenentatge languages.Use per gravar el seu discurs, a continuació, escoltar de nou a veure com el seu anglès sona a altres persones. Tregui el màxim partit de totes les seves aplicacions de productivitat favorits per organitzar el seu temps de pràctica i crea una nota de totes les noves paraules que s'aprenen.
Escolteu els butlletins de notícies i cançons en anglès per escoltar la pronunciació de les paraules. Vostè també pot aprendre noves paraules i expressions d'aquesta manera. Com més l'escoltes, més s'aprèn. Intenta copiar el que se sent a practicar la seva pronunciació i aprendre que es van destacar les paraules en una oració.
Llegiu el diari o una revista a tu mateix. Vostè pot fins i tot trobar un guió per al seu programa de televisió favorit i representar-la. Aquesta és una gran manera de practicar la pronunciació, ja que només ha de concentrar-se en fer que el seu anglès sona molt bé.
Trieu una paraula que li agradaria treballar i utilitzar-lo en diferents frases. Utilitza la paraula fins que hagi après i seguir usant-ho amb regularitat.
Fer amics amb persones de parla anglesa o altres persones que estan aprenent anglès. Parli sobre les coses que ha après i intercanviar idees.
Tome un curs de cuina en anglès o unir-se a un club de lectura. Qualsevol cosa que t'agrada fer, assegureu-vos que vostè ho fa i comunicar-se en anglès. L'ús d'Anglès per parlar de les coses que li agraden farà la pràctica d'una experiència positiva.
Debat tots els temes que li interessen amb els amics a Anglès. Intenta utilitzar tant el vocabulari com puguis per aconseguir el seu punt a través i escoltar els altres arguments acuradament, així que vostè pot argumentar en contra de manera efectiva.

Related topics:

Comments