Помоћ

Како развити своје говорне способностиВежбање енглески је једна од најзабавнијих и награђивања делова учење енглеског језика. Када можемо говорити чак мало енглески, постоје хрпе начина да брзо побољшати своје вештине док има тона забаве. Ево неколико савета за побољшање вашег говорног енглеског и забавља док то радите.
Будите уверени и говорите што је чешће могуће са што више људи можете. Немојте се стидете грешака. Што више вежбате, то ћете постати бољи и уверенији приликом изговора и избора речи. Запамтите, говор је вештина исто као и учење свирања музичког инструмента или тренирање неког спорта; једини начин како можете постати добри у томе је да то, заправо, вежбате.
Смартпхоне може бити моћан алат за учење је лангуагес.Усе да снимите говори, онда слушају да види како је ваш енглески звучи другим људима. Искористите све ваше омиљене апликације продуктивност да организује своје време пракса и запишите свих нових речи које уче.
Слушајте вијести и песама на енглеском језику да слуша изговора речи. Можете научити нове речи и изразе на овај начин. Што више слушаш, више ћете научити. Покушајте да копирате оно што сте чули да вежбате изговор и науче које речи у реченици се под стресом.
Прочитајте новине или часопис ван себе. Можете чак и наћи скрипту за своју омиљену емисију и понашају га. Ово је одличан начин да вежбате изговор, јер ви само треба да се концентришу на пазећи ваш енглески звучи сјајно.
Изаберите реч коју желите да радите и користите га у различитим реченицама. Користите реч док сте га научили и држите га користите редовно.
Спријатељити са енглеским звучницима или других који уче енглески. Разговарајте о стварима које сте научили и размене идеја.
Узми кување курс на енглеском језику или се придружите клуб љубитеља књига. Све што уживам, проверите да ли сте то и да га на енглеском језику. Коришћење енглески да причам о стварима које уживају ће вежба позитивно искуство.
Дебата све теме које вас занимају са пријатељима на енглеском језику. Покушајте да користите што више вокабулар као што можете да добијете своју поенту наћи и слушају друге аргументе пажљиво, тако да можете тврдити против њих ефикасно.

Related topics: