Súgó

NEW ARTICLE

Hogyan fejleszd a beszédkészségedAz angol nyelv gyakorlása az egyik legszórakoztatóbb és leghasznosabb része az angol nyelv elsajátításának. Amikor már csak egy kicsit is tudsz kommunikálni angolul, rengeteg mód nyílik arra, hogy gyorsan fejleszd képességeidet, miközben jól szórakozol.Itt van néhány tipp angol beszéded fejlesztésére és eközben az időd kellemes eltöltésére.
Légy magabiztos, és beszélni, amilyen gyakran csak lehetséges, hogy minél több ember, amit csak lehetséges. Ne légy félénk, hogy mistakes.The többet gyakorolsz, annál jobb és magabiztosabb leszel a kiejtést és a szókincs. Ne feledje, beszéd olyan készség, mint a tanulás egy hangszeren, vagy új sportot; Csak így lehet kapni jó, hogy tényleg csinálni.
A smartphone lehet hatékony eszköz a tanulás languages.Use a nyilvántartás a beszéd, akkor figyelj vissza, hogy milyen az angol hangzik, hogy más emberek. Hozza ki a legtöbbet az összes kedvenc termelékenység apps, hogy megszervezzék a gyakorlati időt, és jegyezze fel minden új szavakat tanulni.
Hallgassa meg hírközlemények és a dalok angol nyelven hallgatni a szavak kiejtése. Azt is megtanulják az új szavakat és kifejezéseket ezen a módon. Minél több zeneszámot hallgat, minél többet tanulni. Próbálja másolni amit hallasz gyakorolni a kiejtést, és megtudhatja, hogy mely szavakat egy mondatban hangsúlyozta.
Olvassa az újságot vagy magazint ki magát. Ön is megtalálja a script a kedvenc TV show, és úgy járnak ki. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy gyakorolni a kiejtést, mert csak akkor kell összpontosítania, hogy arról az angol hangzik.
Válassz egy szót, amin szeretnél dolgozni és használd különböző mondatokban. Addig használd a szót, amíg meg nem tanultad, majd utána alkalmazd rendszeresen
Barátkozni angolul beszélők, vagy mások, akik tanulnak angolul. Beszélni a dolgokat tanultál és eszmét.
Vegyünk egy főzőtanfolyam angol vagy csatlakozni egy könyvet klub. Bármi, amit élvezni csinál, győződjön meg róla csinálni, és azt közli az angol. Az angol nyelv használata beszélni a dolgokat, élvezni fogja gyakorolni a pozitív tapasztalat.
Vita a témákat, amelyek érdeklik Önt barátaival angolul. Próbálja meg a lehető legtöbb szókincs, amennyit csak tudsz, hogy a pont az egész, és hallgatni a másik érveit alaposan, így érvelnek ellene hatékonyan.

Related topics:

Comments