Ajuda

NOU ARTICLE

Com submergir-se en l'aprenentatge d'un nou idioma?Una excel lent manera d'aprendre qualsevol idioma és submergir completament a si mateix en ella. Per descomptat que no tots nosaltres pot simplement aixecar-se i moure a un nou país per aprendre l'idioma més ràpid. No obstant això, hi ha moltes maneres que vostè pot submergir sense moure.
Una forma d'aprendre més ràpid és per veure pel·lícules i escoltar música en l'idioma que voleu aprendre. Amb les pel·lícules, pot utilitzar qualsevol d'àudio o subtítols per ajudar.
Una altra manera és fer coses simples com fer la seva llista de tasques pendents per al dia en l'idioma que està aprenent, o caminar a tu mateix a través d'una tasca en la llengua.
Aprendre de diverses fonts també és bo, no hi ha necessitat de limitar el seu aprenentatge a només el saló de classes.
Llegir articles de premsa i vídeos des del país o cultura que parla l'idioma que voleu aprendre.
També pot portar una petita llista d'estudi amb vostè per quan es té una mica de temps per a tu mateix.
Retenció d'aprenentatge es pot augmentar per escoltar música clàssica com Mozart, mentre que vostè està aprenent.
CD o àudios per al seu telèfon pot ajudar a practicar en conduir o caminar. També pot reproduir un àudio tals mentre que vostè està netejant o cuinant.
Finalment, les converses amb parlants nadius és clau. Això és el que fa que el lloc web Polyglot Club de tan impressionant.

Troba parlants nadius ara!
Hi ha tantes maneres d'incorporar la pràctica en el seu dia, el fer-ho li ajuda a aprendre més ràpid i crear bons hàbits.
És possible que sempre enviem un correu electrònic per als meus rutines, mètodes i recursos, o per aclarir qualsevol dubte que pugui tenir.

Related topics:

Comments