Ndihmë

NEW ARTICLE

Si për të zhyt veten në mësimin e një gjuhe të re?Një mënyrë e shkëlqyer për të mësuar ndonjë gjuhë është për të plotësisht zhyt veten në të. Sigurisht jo të gjithë ne mund vetëm deri dhe të shkojë në një vend të ri për të mësuar gjuhën më të shpejtë. Por, ka shumë mënyra që ju mund të zhyt veten pa lëvizur.
Një mënyrë për të mësuar më të shpejtë është që të shikojnë filma dhe të dëgjoni muzikë në gjuhën që ju dëshironi për të mësuar. Me filma, ju mund të përdorni titra ose audio ose për të ndihmuar.
Një tjetër mënyrë është për të bërë gjëra të thjeshta si duke e bërë tuaj për-bërë lista për ditë në gjuhën që ju jeni mësuar, apo duke ecur veten përmes një detyrë në gjuhën.
Mësoni nga burime të ndryshme është gjithashtu e mirë, nuk ka nevojë për të kufizuar mësimin tuaj në vetëm klasë.
Lexuar artikuj gazetash dhe video nga vendi apo Kulturës që e flet gjuhën që dëshironi të mësoni.
Ju gjithashtu mund të mbani një listë të vogël të studimit me ju për kur ju keni pak kohë për veten tuaj.
Mbajtje Mësoni mund të rritet duke dëgjuar muzikë klasike si Mozart, ndërsa ju jeni mësuar.
CD ose audios për telefonin tuaj mund të ju ndihmojë për të praktikuar kur je në timon ose në këmbë. Ju gjithashtu mund të luajnë një audio të tillë, ndërsa ju jeni pastrimin apo gatim.
Së fundi, biseda me native speakers është kyç. Kjo është ajo që e bën Polyglot Club website kështu awesome.

Gjej të native speakers tani!
Ka shumë mënyra për të përfshirë praktikën në ditën tuaj, duke bërë kështu që ju ndihmon të mësoni të shpejtë dhe për të krijuar zakone të mira.
Ju mund gjithmonë të email mua për rutinat e mia, metodave, dhe burimeve, ose me ndonjë pyetje ju mund të keni.

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 2  3  1  1  1 All