Ajutor

NEW ARTICLE

Cum să te cufunda în procesul de învățare o nouă limbă?Un mod excelent de a învăța orice limbă este de a cufunda complet te în ea. Desigur, nu toate dintre noi poate doar în sus și trece la o nouă țară de a învăța limba mai repede. Dar, există multe moduri pe care le puteți cufunda fără mișcare.
O modalitate de a invata mai repede este de a viziona filme și asculta muzică în limba pe care doriți să învețe. Cu filme, puteți utiliza fie audio sau subtitrari pentru a ajuta.
O altă modalitate este de a face lucruri simple, cum ar fi a face lista de rezolvat pentru a doua zi în limba înveți, sau mersul pe jos te printr-o sarcină în limba.
Învățarea din diverse surse este de asemenea bun, nu trebuie să se limiteze procesul de învățare doar la sala de clasă.
Citeste articole de ziar și clipuri video din tara si Cultura care vorbeste limba pe care doriți să învețe.
Puteți efectua, de asemenea o listă mic studiu cu tine pentru atunci când aveți un pic de timp pentru tine.
Retenție de învățare poate fi crescută de a asculta muzică clasică ca Mozart în timp ce de învățare.
CD-uri sau audio pentru telefonul dumneavoastră, puteți ajuta la practica în timp ce conduceți sau mersul pe jos. Poti juca, de asemenea, o astfel de audio în timp ce de curățare sau de gătit.
În cele din urmă, conversații cu vorbitori nativi este cheia. Asta este ceea ce face site-ul poliglot Club atât de minunat.

Găsiți vorbitori nativi acum!
Sunt atât de multe moduri de a încorpora practica în ziua ta, acest lucru vă ajută să învețe mai repede și de a crea obiceiuri bune.
Puteti trimite un email pentru totdeauna mine pentru rutine mei, metode și resurse, sau cu orice întrebări ați putea avea.

Related topics:

Comments