Help

NEW ARTICLE

Как да се потопите в изучаването на нов език?Един отличен начин да се учи всеки език е напълно да се потопите в нея. Не, разбира всички ние можем само нагоре и да се премести в друга държава, да научат езика по-бързо. Но, има много начини, по които можете да се потопите, без да помръдне.
Един от начините да се научат по-бързо е да гледате филми и да слушате музика на езика, който искате да научите. С филми, можете да използвате или аудио или субтитри за да помогне.
Друг начин е да го прости неща, като вземане на вашия списък със задачи за деня на езика, който изучавате, или ходене себе си чрез задача на езика.
Учейки се от различни източници също е добро, няма нужда да се ограничи вашата учене просто класната стая.
Прочетете вестникарски статии и видеоклипове от страната или култура, която се говори езика, който желаете да научите.
Вие също може да носи един малък списък проучване с вас, когато имате малко време за себе си.
Задръжка на обучение може да бъде увеличен с слушане на класическа музика като Моцарт, докато вие се учите.
Компактдискове и аудио файлове за вашия телефон може да ви помогне, за да практикуват по време на шофиране или ходене. Вие също може да играе като аудио, докато почиствате или готвене.
И накрая, разговорите с носители на езика е от ключово значение. Това е, което прави сайт Polyglot Club толкова страхотно.

Намери носители на езика сега!
Има толкова много начини да се включи практика в деня си, това ще ви помогне да научите по-бързо и да се създадат добри навици.
Вие винаги може да ми пишете за моите съчетания, методи и средства, или с каквито и да било въпроси, които имате.

Related topics: