Βοήθεια

Πώς να βυθιστείτε στην εκμάθηση μιας νέας γλώσσας;Ένας εξαιρετικός τρόπος για να μάθουν οποιαδήποτε γλώσσα είναι να βυθιστείτε ολοκληρωτικά σε αυτό. Φυσικά όχι όλοι μας μπορούμε ακριβώς επάνω και να προχωρήσουμε σε μια νέα χώρα για να μάθουν τη γλώσσα γρηγορότερα. Όμως, υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείτε να βυθιστείτε χωρίς να κινείται.
Ένας τρόπος για να μάθουν πιο γρήγορα είναι να παρακολουθήσετε ταινίες και να ακούσετε μουσική στη γλώσσα που επιθυμείτε να μάθετε. Με ταινίες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε ήχου ή υπότιτλους για να βοηθήσει.
Ένας άλλος τρόπος είναι να κάνουμε απλά πράγματα, όπως κάνουν-να κάνουμε λίστα σας για την ημέρα στη γλώσσα που μαθαίνετε, ή με τα πόδια τον εαυτό σας μέσα από ένα έργο στη γλώσσα.
Μαθαίνοντας από διάφορες πηγές είναι επίσης καλή, δεν υπάρχει ανάγκη να περιοριστεί η εκμάθηση σας μόνο στην τάξη.
Διαβάστε άρθρα εφημερίδων και βίντεο από την χώρα ή κουλτούρα που μιλάει τη γλώσσα που επιθυμείτε να μάθετε.
Μπορείτε επίσης να εκτελέσετε μια μικρή λίστα μελέτη μαζί σας για όταν έχετε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας.
Μαθαίνοντας διατήρηση μπορεί να αυξηθεί με το άκουσμα κλασσικής μουσικής, όπως ο Μότσαρτ, ενώ μαθαίνετε.
CD ή ηχητικό υλικό για το τηλέφωνό σας μπορεί να σας βοηθήσει να ασκήσετε κατά την οδήγηση ή το περπάτημα. Μπορείτε επίσης να παίξετε ένα τέτοιο ήχο ενώ είστε καθαρισμό ή το μαγείρεμα.
Τέλος, οι συζητήσεις με φυσικούς ομιλητές είναι το κλειδί. Αυτό είναι που κάνει την ιστοσελίδα Πολύγλωσσος Λέσχη τόσο φοβερό.

Βρείτε φυσικούς ομιλητές τώρα!
Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι για να ενσωματώσει την πρακτική στην ημέρα σας, κάνοντας έτσι σας βοηθά να μαθαίνουν πιο γρήγορα και να δημιουργήσει καλές συνήθειες.
Μπορείτε να στείλετε email πάντα μου για ρουτίνες, τις μεθόδους μου, και τους πόρους, ή με οποιεσδήποτε απορίες μπορεί να έχετε.

Related topics: