Ndihmë

NEW ARTICLE

A ka dallime në mes të aftësisë native speakers?Aftësia gjuhë ndryshon në një farë mase edhe në mesin native speakers.

Megjithatë, për studentët tipike të gjuhëve të huaja, duke u korrigjuar nga një Gjuha amtare është jashtëzakonisht e dobishme, si native speakers mund të nxjerr në pah nuanca delikate dhe kuptimin origjinal të fjalëve dhe instinktivisht e kuptojnë bazat e gjuhës. Përveç kësaj, ajo është më mirë për të mësuar jo vetëm nga librat dhe nga mësimet, por edhe të mësojnë shprehje të tilla duke marrë reagime nga një Gjuha amtare.

A e dini se ju mund të merrni ndihmë nga folësit JO amtare?

Related topics: