Ndihmë

NEW ARTICLE

Çfarë do të thotë 'ndeshjet e gjuhës'?Anëtarët ju dëshironi që të ketë një shkëmbim të gjuhës me të, janë të ndarë në përgjithësi në 2 kategori:
1. Kategoria A: ndeshje Perfect. Ju jeni duke studiuar gjuhën e tyre amtare dhe ata janë duke studiuar tuajat.
2. Kategoria B: e këmbimit Gjuha partnerët. Ju janë të dyja të studiuar të njëjtën gjuhë.

Mos hezitoni të bëni miq të rinj dhe të mësojnë në të njëjtën kohë. Ne ju inkurajojmë që të marrë të dini më shumë e këmbimit gjuhësore partnerët dhe një korrekte teksteve tjetrit.

Related topics: