Lingualia 2022 Skriv en anmeldelse om dette språkverktøyet.

3.5 out of 5 based on 2 user ratings.

Tool description

  • Kategori: Mobile App
  • SPRÅK (2):
  • Minimumspris: 9.95 €

Oppsummering

Lingualia er en nettbasert app som lar deg lære engelsk eller spansk ved hjelp av kunstig intelligens.

For engelsk vil du kunne nå First Cambridge Certificate -nivået.

Det er et helt gratis verktøy som tilbyr en betalt versjon med flere alternativer.

Det er imidlertid ikke nødvendig å velge abonnementet for at det skal være effektivt. Det fungerer også som et slags sosialt nettverk der folk deler innhold og fremgang.

I dag gir vi deg en detaljert analyse slik at du kan se om appen oppfyller dine behov og forventninger.

Vi har tatt oss friheten til å evaluere appen fra design til funksjoner, for å vise deg både fordeler og ulemper.

Jeg liker...

✅ Appen bruker britisk engelsk


Det er sant at amerikansk engelsk har en tendens til å være mer populær blant apper, noe som gjør det som vanlig standard engelsk som vi bør lære, men det bør ikke alltid være tilfelle. Lingualia fokuserer utelukkende på britisk uttale, noe som gjør det til en av få apper som fokuserer på det.

Hvis britisk engelsk fanger oppmerksomheten din, vil det være til stor hjelp å gjenta lydene om og om igjen.

✅ Viser deg den fonetiske transkripsjonen av ordene


Selv om det ikke er avgjørende å lære de fonetiske symbolene til det engelske språket for å vite hvordan man uttaler riktig, vil det uten tvil ikke skade i det hele tatt. Den viser deg den fonetiske transkripsjonen av ord, og gir deg muligheten til å ha en første tilnærming til fonetikken til engelsk, om enn indirekte.

✅ Grammatisk beskrivelse


En utrolig funksjon er hvor kort den er med sine grammatiske forklaringer og eksempler, og holder alt kortfattet og uten å gå på tangenter. Grammatikken blir distribuert til deg på en ryddig og vennlig måte, noe som gjør det enkelt å assimilere alt uten å overvelde deg.

Den introduserer deg til grammatikkemnet med et par konsepter og eksempler for å gi deg en ide om hvordan det brukes og struktureres.

Jeg liker ikke...

❌ Pensum er ikke klart


Et poeng som slo meg er hvor uorganiserte emnene du ønsker å lære kan være. Hver leksjon er overraskende siden du ikke vet hva leksjonen handler om med mindre du velger.

Dette kan være litt frustrerende hvis du er en som liker å holde orden på hva du ønsker å lære først. Men dette er egentlig ikke et problem å lære, bare at det kan bli forvirrende.

❌ Leksjonsinnholdet kan være noe ujevnt


Det er ingen tvil om at orden ikke er Lingualias sterke side, siden den tilfeldig inkorporerer ord som verb, substantiv og adjektiver, så vel som bilder. Med andre ord kan du studere et emne som refererer til noe spesifikt, og det viser deg ord eller bilder som ikke er særlig godt relatert til leksjonen. Selv om det ikke er en alvorlig ulempe, kan det rette opp disse mindre feilene for en bedre brukeropplevelse.

❌ Du må betale for å akselerere opplåsingen av leksjonene


Etter min mening er dette den funksjonen som kan skille seg mest ut, siden timene allerede har litt ujevnt materiale, repeterende øvelser og også korte. Å vente 7-6 timer på at neste leksjon skal låses opp kan være litt frustrerende.


Detaljert beskrivelse

Hva er Lingualia ?


Lingualia er en veldig populær app for å lære engelsk med fokus på å lære språket gjennom didaktiske forklaringer og konstant praksis. Denne applikasjonen fungerer på forskjellige aspekter av det engelske språket som grammatikk, ordforråd, øvelser og forståelse.

En av de mest slående fordelene er at du kan bruke det gratis, som selv om det er begrenset, kan du dra nytte av det.

Laster ned Lingualia engelsk
Vi starter med å gå til de mest populære nedlastingsområdene: PlayStore eller AppStore . Heldigvis kan appen lastes ned raskt, noe som er et pluss, siden den ikke veier så mye.

Registrering i Lingualia: logg inn
Når den er installert, vil det første programmet vil vise deg være navnet ' Lingualia ', og det vil be deg om å registrere deg, noe som gir deg tre alternativer å velge mellom. Du kan starte på følgende 3 måter: Facebook -konto, Google eller med e-posten din.

Fra begynnelsen gjør Lingualia trinnene enkle og konkrete uten mye konfigurasjon, noe som gjør det ganske praktisk og uten mye omveier.

Velge riktig nivå
Før du begynner å samhandle med appen, ber den deg velge mellom spansk og engelsk, siden instruksjonene for aktivitetene vil gjenspeiles på språket du ønsker.

Rett etter det vil den vise deg 3 nivåer å velge mellom, «nybegynner, elementær, middels».

I tilfelle du ikke vet hvilket nivå du skal velge, vil et trykk på 'Jeg er ikke sikker'-knappen sende deg direkte til nivå A1 (nybegynner).

Nå, hvis det du ønsker er noe litt mer avansert for deg, i delen med de 3 prikkene der det står 'mine kurs', avslører Lingualia et fjerde nivå å velge kalt 'Øvre middels'.

Hva kan du lære med Lingualia ?


Appen har et mørkt og jevnt fargespekter der grått, grønt og kull skiller seg ut, noe som gjør den forskjellig fra resten av appene som normalt har lyse farger.Imidlertid er det deler der den viser innholdet i to andre farger, som magenta, blått og rødt, men grønt, grått og kull er de dominerende.

Disse tilleggsfargene refererer til forskjellige seksjoner. For eksempel representerer magenta dialog, blått representerer grammatikk og rødt representerer phonics.

Bruker appen for første gang
Den har en spesiell og original måte å presentere enhetene og deres leksjoner på.

Den viser deg hvordan timene på en tilfeldig måte frem til du når et mål hvor du mottar et lite sertifikat som appen gir deg rett etter at du har fullført alle aktivitetene på det valgte nivået.

Vi vet allerede at Lingualia tilbyr minst 4 forskjellige nivåer:

➡ Nybegynner – A1

➡ Elementær – A2

➡ Middels – B1

➡ Øvre-mellomliggende – B2

Hvert nivå har 10 enheter og hver enhet har 5 leksjoner. Dessverre er det ingen 'fast-track' for å flytte mellom enheter for å komme i mål. Du må fullføre alt i rekkefølge.

Hvordan virker det?
Hver leksjon har forskjellige små segmenter dedikert til å lære ordforråd, forbedre lytteforståelse, studere grammatikk og lære litt om skillet mellom ord; på samme måte følger alle disse gjenstandene samme struktur og de 'bukter' seg til de når slutten.

Ikke alle leksjoner vil ha samme mengde ordforråd eller grammatikkdel; disse kan variere fra leksjon.

Innenfor de samme fremhevede aktivitetene kan du finne 'krypterte ord'-øvelser - eller uorganiserte ord, velg riktig bilde i henhold til ordet, velg konseptet som best beskriver ordet eller fullfør setningen med det mest passende ordet.

Noe som er viktig å vite er at du ikke kan velge aktiviteten i den rekkefølgen du foretrekker. Tvert imot, du må gjøre alt i den rekkefølgen de viser deg, ellers vil du ikke kunne avansere.

Når du er ferdig med en aktivitet, låses den andre automatisk opp og så videre til leksjonen er ferdig.

Når du kommer til «sjekkpunkt»-delen, tester Lingualia kunnskapene dine ved å spille et slags spill hvor du setter i praksis det du har sett så langt.

Selv for å gjøre det mer motiverende, viser det deg hvor mange poeng du må samle for å oppnå visse medaljer:

➡ Bronse – Tredjeplass

➡ Sølv – Andreplass

➡ Gull – Førsteplass

Leksjonens innhold


Nå som du vet hva hver farge representerer, la oss ta en titt på hva leksjonene tilbyr.

Ordforråd


I begynnelsen av hver vokabularaktivitet vil den vise deg en liste over ord du kan lære.

Når du trykker 'start', vil du se definisjoner på engelsk, en lydknapp for å lytte til uttalen og du vil også se den fonetiske transkripsjonen av ordet.

En viktig ting å vite er at appens engelsk fungerer med en britisk aksent, ikke en amerikansk.

Grammatikk


I begynnelsen av hver grammatikkaktivitet vil den også lære deg punktene du vil lære. For eksempel, i dette tilfellet i enhet 1 leksjon 1 i grammatikkområdet vil du se:
- Pronouns I – They - Verb to be – Present tense Affirmative Singular and Plural
Etter det vil du se at hver grammatikktime har en forklaring av emnet på engelsk pluss et par eksempler og et par enkle øvelser.

Fonetikk


Denne delen har en tendens til å variere litt siden du vil finne aktiviteter som involverer riktig uttale av bokstaver, distinksjon av ord som 'homofoner', blant andre også. I tillegg blir det selvfølgelig en liten øvelse som utfyller.

Dialoger


Kort sagt, min favorittdel av appen ville være dialogdelen. Hver leksjon har en kort lytteforståelsesdel. I utgangspunktet vil du finne 2 forskjellige og korte samtaler der du til og med vil ha transkripsjonen av det de sier for å veilede deg.

Det er tydelig at amerikansk og britisk engelsk stort sett skiller seg ut i uttalen av mange ord. Det er derfor hvis du er interessert i å skjerpe øret og forbedre den britiske uttalen din, vil det utvilsomt hjelpe deg å polere den aksenten, siden du kan imitere lydene.

Priser


Det kan kanskje sies at dette er den delen som får mange av oss til å nøle med om det virkelig er verdt det eller ikke. Ikke bekymre deg, du trenger ikke å stikke av på den måten.

Heldigvis kan du bruke det fritt og bli rik. På slutten av en leksjon må du imidlertid vente noen timer før neste leksjon låses opp. Hvis du ikke vil vente så lenge, må du betale minst 25€ per måned, 15€ i tre måneder og 10€ i seks måneder.

Lærerens mening


Etter å ha fulgt opp hvordan appen er bygget opp, vil du kunne avgjøre om det er det mest passende alternativet for deg som bruker eller ikke. Personlig er det noe som gjør appen attraktiv, at trinnene som skal følges er korte og konkrete.

Det er imidlertid viktig å huske på at enkel tilgang ikke er alt. Innholdet må være pålitelig og svært støttende. Det er sant at mange av de engelske appene tilbyr og legger vekt på ulike områder av språket. Noen mer enn andre i grammatikk eller vokabular, men Lingualia vil oppsummere det hele for deg.

Lingualia kjennetegnes for eksempel ved å være en variert engelsk app, som betyr at den har litt av hvert. Som enhver applikasjon har disse sine fordeler og ulemper. La oss se noen av dem.

Er det verdt å laste ned?


Hvis du ønsker å forbedre deg raskt innen grammatikk og utvide ordforrådet ditt litt, er det verdt å laste ned.

Selvfølgelig vil Lingualia vise deg litt av hvert, men ikke i dybden.

Personlig føler jeg at det kan brukes til din fordel hvis du ønsker å skjerpe øret litt og forbedre din britisk engelske uttale. Appen gir deg nok til å komme i gang med noe. I tillegg kan det til og med utvikle interessen din for fonetikk og få deg til å undersøke hvordan fonemer fungerer.

Begynn å bruke Lingualia

Reviews Statistics

3.5
Filter by Language:
 1  1 All
2
Reviews
Filter by Rating:
50% 1 Reviews
50% 1 Reviews
All