Revizuirea aplicației Lingualia 2022 Scrie o revizuire despre acest instrument lingvistic.

3.5 din 5 bazate pe 2 revizuiri.

Descrierea instrumentului

  • Categorie: Aplicație pentru mobil
  • Limbi (2):
  • Prețul minim: 9.95 €

Rezumat

Lingualia este o aplicație online care vă permite să învățați engleza sau spaniola cu ajutorul inteligenței artificiale.

Pentru limba engleză, veți putea ajunge la nivelul First Cambridge Certificate .

Este un instrument complet gratuit care oferă o versiune plătită cu mai multe opțiuni.

Cu toate acestea, nu este necesar să optați pentru abonament pentru ca acesta să fie eficient. Funcționează și ca un fel de rețea socială în care oamenii își împărtășesc conținutul și progresul.

Astăzi vă aducem o analiză detaliată, astfel încât să puteți vedea dacă aplicația vă satisface nevoile și așteptările.

Ne-am luat libertatea de a evalua aplicația de la design la caracteristicile sale, pentru a vă arăta atât avantajele, cât și dezavantajele acesteia.

Îmi place...

✅ Aplicația folosește engleza britanică


Este adevărat că engleza americană tinde să fie mai populară în rândul aplicațiilor, ceea ce o face ca limba engleză standard tipică pe care ar trebui să o învățăm, dar nu ar trebui să fie întotdeauna cazul. Lingualia se concentrează exclusiv pe pronunția britanică, ceea ce o face una dintre puținele aplicații concentrate pe aceasta.

Dacă engleza britanică vă atrage atenția, repetarea audio-urilor din nou și din nou vă va fi de mare ajutor.

✅ Vă arată transcrierea fonetică a cuvintelor


Deși învățarea simbolurilor fonetice ale limbii engleze nu este esențială pentru a ști să pronunțe corect, fără îndoială că cunoașterea lor nu ar strica deloc. Iti arata transcrierea fonetica a cuvintelor, oferindu-ti posibilitatea de a avea o prima abordare a fonetica englezei, chiar daca indirect.

✅ Descriere gramaticală


O caracteristică uimitoare este cât de scurt este cu explicațiile și exemplele sale gramaticale, păstrând totul concis și fără a merge pe tangente. Gramatica vă este distribuită într-un mod ordonat și prietenos, făcându-vă ușor să asimilați totul fără a vă copleși.

Vă prezintă subiectul de gramatică cu câteva concepte și exemple pentru a vă oferi o idee despre cum este folosit și structurat.

Nu-mi place...

❌ Programa nu este clară


Un punct care m-a frapat este cât de dezorganizate pot fi subiectele pe care vrei să le înveți. Fiecare lecție este surprinzătoare, deoarece nu vei ști despre ce este lecția decât dacă selectezi.

Acest lucru poate fi puțin frustrant dacă ești cineva căruia îi place să păstreze o ordine a ceea ce ai vrea să înveți mai întâi. Cu toate acestea, aceasta nu este cu adevărat o problemă de învățat, doar că poate deveni confuz.

❌ Conținutul lecției poate fi oarecum neuniform


Nu există nicio îndoială că ordinea nu este punctul forte al Lingualiei, deoarece încorporează aleatoriu cuvinte precum verbe, substantive și adjective, precum și imagini. Cu alte cuvinte, poți studia un subiect referitor la ceva anume și îți arată cuvinte sau imagini care nu se raportează prea bine la lecție. Deși nu este un dezavantaj serios, ar putea corecta aceste nepotriviri minore pentru o experiență mai bună a utilizatorului.

❌ Trebuie să plătiți pentru a accelera deblocarea lecțiilor


După părerea mea, aceasta este caracteristica care ar putea ieși cel mai mult în evidență, întrucât lecțiile au deja material puțin neuniform, exerciții repetitive și, de asemenea, scurte. Așteptând 7-6 ore pentru deblocarea următoarei lecții poate fi puțin frustrant.


Descriere detaliată

Ce este Lingualia ?


Lingualia este o aplicație foarte populară pentru a învăța limba engleză axată pe învățarea limbii prin explicații didactice și practică constantă. Această aplicație funcționează pe diferite aspecte ale limbii engleze, cum ar fi gramatica, vocabularul, exercițiile și înțelegerea.

Unul dintre cele mai izbitoare avantaje este că îl poți folosi gratuit, care, deși este limitat, poți profita oarecum de el.

Descărcarea Lingualia English
Începem prin a merge la cele mai populare zone de descărcare: PlayStore sau AppStore . Din fericire, aplicația poate fi descărcată rapid, ceea ce este un plus, deoarece nu cântărește mult.

Înregistrare în Lingualia: autentificare
Odată instalată, primul lucru pe care ți-l va arăta aplicația va fi numele „ Lingualia ” și îți va cere să te înregistrezi, oferindu-ți trei opțiuni din care să alegi. Poți începe în următoarele 3 moduri: cont Facebook , Google sau cu e-mailul tău.

De la început, Lingualia face pașii simpli și la obiect fără prea multă configurație, ceea ce îl face destul de practic și fără prea multe ocoliri.

Selectarea nivelului potrivit
Înainte de a începe să interacționați cu aplicația, vă solicită să selectați între spaniolă și engleză, deoarece instrucțiunile activităților se vor reflecta în limba dorită.

Imediat după aceea, vă va afișa 3 niveluri din care să alegeți, „începător, elementar, intermediar”.

În cazul în care nu știi ce nivel să selectezi, apăsând butonul „Nu sunt sigur” te va trimite direct la nivelul A1 (începător).

Acum, dacă ceea ce îți dorești este ceva mai avansat pentru tine, în secțiunea cu cele 3 puncte unde scrie „cursurile mele”, Lingualia dezvăluie un al patrulea nivel de selectat numit „Intermediar superior”.

Ce poți învăța cu Lingualia ?


Aplicația are o gamă întunecată și uniformă de culori în care gri, verde și cărbune ies în evidență, ceea ce o face diferită de restul aplicațiilor care au în mod normal culori deschise.Cu toate acestea, există părți în care afișează conținutul în alte două culori, precum magenta, albastru și roșu, dar verde, gri și cărbune sunt cele predominante.

Aceste culori suplimentare se referă la diferite secțiuni. De exemplu, magenta reprezintă dialogul, albastrul reprezintă gramatica și roșul reprezintă fonetica.

Folosind aplicația pentru prima dată
Are un mod deosebit și original de a prezenta unitățile și lecțiile acestora.

Îți arată cum se desfășoară lecțiile într-un mod aleatoriu până când ajungi la un obiectiv în care primești un mic certificat pe care aplicația ți-l oferă imediat după ce ai finalizat toate activitățile de la nivelul selectat.

Știm deja că Lingualia oferă cel puțin 4 niveluri diferite:

➡ Începător – A1

➡ Elementare – A2

➡ Intermediar – B1

➡ Upper-Intermediar – B2

Fiecare nivel are 10 unități și fiecare unitate are 5 lecții. Din nefericire, nu există o „fast-track” pentru a vă deplasa între unități pentru a ajunge la linia de sosire. Trebuie să completați totul în ordine.

Cum functioneazã?
Fiecare lectie are diferite segmente mici dedicate invatarii vocabularului, imbunatatirii intelegerii ascultarii, studierii gramaticii si invatarii putin despre distinctia dintre cuvinte; la fel, toate aceste articole urmează aceeași structură și „serpuiesc” până ajung la capăt.

Nu toate lecțiile vor avea aceeași cantitate de vocabular sau secțiune de gramatică; acestea pot varia în funcție de lecție.

În cadrul acelorași activități prezentate puteți găsi exerciții „cuvinte amestecate” — sau cuvinte dezorganizate, selectați imaginea corectă în funcție de cuvânt, selectați conceptul care descrie cel mai bine cuvântul sau completați propoziția cu cel mai potrivit cuvânt.

Ceva important de știut este că nu puteți selecta activitatea în ordinea pe care o preferați. Dimpotrivă, trebuie să faci totul în ordinea în care ți-o arată ei, altfel nu vei putea avansa.

Odată ce terminați o activitate, cealaltă va fi deblocată automat și așa mai departe până la terminarea lecției.

Când ajungi la partea „checkpoint”, Lingualia îți testează cunoștințele jucând un fel de joc în care pui în practică ceea ce ai văzut până acum.

Chiar și pentru a-l face mai motivant, vă arată câte puncte trebuie să acumulați pentru a obține anumite medalii:

➡ Bronz – Locul III

➡ Argint – Locul II

➡ Aur – Locul I

Conținutul lecției


Acum că știți ce reprezintă fiecare culoare, să aruncăm o privire la ceea ce oferă lecțiile.

Vocabular


La începutul fiecărei activități de vocabular, îți va arăta o listă de cuvinte de învățat.

Odată ce apăsați „start”, veți vedea definiții în engleză, un buton audio pentru a asculta pronunția și veți vedea și transcrierea fonetică a cuvântului.

Un lucru important de știut este că limba engleză a aplicației funcționează cu un accent britanic, nu american.

Gramatică


La începutul fiecărei activități de gramatică, vă va învăța și punctele pe care le veți învăța. De exemplu, în acest caz în Unitatea 1 lecția 1 din zona de gramatică veți vedea:
- Pronouns I – They - Verb to be – Present tense Affirmative Singular and Plural
După aceea, vei vedea că fiecare lecție de gramatică are o explicație a subiectului în limba engleză plus câteva exemple și câteva exerciții simple.

Fonetică


Această secțiune tinde să varieze puțin, deoarece veți găsi activități care implică pronunția corectă a literelor, distincția de cuvinte precum „homofone”, printre altele. În plus, desigur, va exista un mic exercițiu de completat.

Dialoguri


Pe scurt, partea mea preferată a aplicației ar fi secțiunea de dialog. Fiecare lecție are o scurtă parte de înțelegere a audierii. Practic vei găsi 2 conversații diferite și scurte în care vei avea chiar și transcrierea a ceea ce spun ei pentru a te ghida.

Este clar că engleza americană și cea britanică diferă mai ales în pronunția multor cuvinte. De aceea, dacă sunteți interesat să vă ascuți urechea și să vă îmbunătățiți pronunția britanică, vă va ajuta fără îndoială să lustruiți acel accent, deoarece puteți imita sunetele.

Preturi


S-ar putea spune, poate, că aceasta este partea care ne face pe mulți dintre noi să ezităm dacă chiar merită sau nu. Nu-ți face griji, nu trebuie să fugi așa.

Din fericire, îl poți folosi liber și te îmbogăți. Cu toate acestea, la sfârșitul unei lecții va trebui să așteptați câteva ore înainte ca următoarea lecție să fie deblocată, dacă nu doriți să așteptați atât de mult, atunci va trebui să plătiți cel puțin 25€ pe lună, 15€ timp de trei luni și 10€ timp de șase luni.

Opinia profesorului


După ce ați urmărit modul în care este structurată aplicația, veți putea decide dacă este cea mai potrivită opțiune pentru dvs. ca utilizator sau nu. Personal, ceva care face aplicația atractivă este că pașii de urmat sunt scurti și la obiect.

Cu toate acestea, este important să rețineți că ușurința de acces nu este totul. Conținutul trebuie să fie de încredere și să fie foarte susținător. Este adevărat că multe dintre aplicațiile în limba engleză oferă și subliniază diferite zone ale limbii. Unii mai mult decât alții în gramatică sau vocabular, dar Lingualia va rezuma totul pentru tine.

Lingualia, de exemplu, se caracterizează prin faptul că este o aplicație în limba engleză variată, ceea ce înseamnă că are puțin din toate. Ca orice aplicație, acestea au avantajele și dezavantajele lor. Să vedem câteva dintre ele.

Merită descărcat?


Dacă doriți să vă îmbunătățiți rapid în domeniul gramaticii și să vă extindeți puțin vocabularul, merită descărcat.

Desigur, Lingualia vă va arăta puțin din toate, dar nu în profunzime.

Personal, simt că poate fi folosit în avantajul tău dacă vrei să-ți ascuți puțin urechea și să-ți îmbunătățești pronunția engleză britanică. Aplicația vă oferă suficient pentru a începe cu ceva. În plus, s-ar putea chiar să vă dezvolte interesul pentru fonetică și să vă facă să investigați cum funcționează fonemele.

Începeți să utilizați Lingualia

Statistici ale recenziilor

3.5
Filter by Language:
 1  1 All
2
Recenzii
Filter by Rating:
50% 1 Recenzii
50% 1 Recenzii
All