Hur man rapporterar skräppost?

Om du får skräppost eller kommentarer, kontakta oss gärna via 'Rapportera som skräppost eller Offensive' länken.
Om du får skräppost på PolyglotClub.com, ska du inte klicka på några länkar som ingår i meddelandena, och du inte svara på dem via e-post direkt. Vid mottagning av en Spam Rapport från en användare, kommer vi att kontrollera spammaren konto och radera det om vi finner att användaren bryter mot användarvillkoren.

- Fall 1. Spam Meddelande:
I det nedre högra hörnet av ett meddelande är länken 'Anmäl Spam'. Klicka på 'Rapportera som skräppost eller offensiv'.
- Fall 2. Spam Kommentar:
Placera markören över spam kommentar och sedan 'Anmäl Spam' länken visas ovanför meddelandet till höger sida. Klicka på 'Rapportera som skräppost eller offensiv'.

Om du är osäker på om ett meddelande är spam eller inte, vänligen rapportera det. Tillsammans kan vi göra Polyglot Club en bättre plats!