Sådan rapporterer spam-beskeder?

Hvis du modtager spam-beskeder eller kommentarer, så lad os vide via 'Anmeld som spam eller Offensive' linket.
Hvis du modtager spam-beskeder på PolyglotClub.com, skal du ikke klikke på nogen links i beskederne, og tøv ikke besvare dem via e-mail direkte. Ved modtagelse af en spam-rapport fra en bruger, vil vi tjekke spammer konto og slette den, hvis vi finder, at brugeren overtræder servicevilkårene.

- Case 1. Spam Besked:
I det nederste højre hjørne af en meddelelse er 'Rapporter spam' link. Klik på 'Anmeld som spam eller krænkende'.
- Case 2. Spam Kommentar:
Placer markøren over spam kommentar, og derefter 'rapportere spam' link vises over den besked til den højre side. Klik på 'Anmeld som spam eller krænkende'.

Hvis du er usikker, hvis en meddelelse er spam eller ej, skal du anmelde det. Sammen kan vi gøre Polyglot Club et bedre sted!