Hoe kan ik mijn browser versie weten?

Als u problemen ondervindt met de PolyglotClub.com website, kunnen we vragen om informatie over uw browser.

Als u niet zeker weet wat browserversie die u momenteel gebruikt, kunt u een bezoek whatismybrowser.com uit te vinden.

Wij raden de meest recente Google Chrome (of Firefox ) versie tijdens het browsen op polyglotclub website. U kunt enige problemen tegenkomen bij het bekijken van de site met behulp van een andere browser.