Hvordan finner jeg ut hvilken nettleser-versjon jeg har?

Hvis du opplever problemer med PolyglotClub.com-websiden, kan det hende vi ber deg om informasjon om din nettleser.

Hvis du er usikker på hvilken nettleserversjon du bruker, kan du gå til whatismybrowser.com for å finne det ut.

Vi anbefaler den siste versjonen av Google Chrome (eller Firefox) når du surfer på PolyglotClub sin nettside. Dersom du bruker en annen nettleser kan du oppleve noen problemer.