Hur tar jag reda på min webbläsarversion?

Om du upplever problem med PolyglotClub.com hemsida, kan vi be om information om din webbläsare.

Om du är osäker på vilken webbläsare version du använder för närvarande, kan du besöka whatismybrowser.com att ta reda på.

Vi rekommenderar den senaste Google Chrome (eller Firefox ) version när du surfar på webbplatsen PolyglotClub webben. Du kan stöta på vissa problem när du tittar på platsen med en annan webbläsare.