Hvordan kan jeg vide min browser version?

Hvis du oplever problemer med PolyglotClub.com websted, kan vi bede om oplysninger om din browser.

Hvis du er usikker på, hvad browserversion, du aktuelt bruger, kan du besøge whatismybrowser.com at finde ud af.

Vi anbefaler den nyeste Google Chrome (eller Firefox ) version, når du browser på PolyglotClub websted. Du kan støde på nogle problemer, når du ser på webstedet ved hjælp af en anden browser.