Kuinka tehdä kielestä ystäväsi  • Bad translation?
    Please HELP us CORRECT (click the button at the end of each paragraph) & Become VIP!


- 'Voit puhua vieraita kieliä?'
- 'Miten teet sen?'
- 'Onko mahdollista vieraan kielen oppiminen?'
- 'Sinun on pitänyt viedä teille koko elämä sen oppimiseksi!'

Nämä ovat sanoja, joita olen usein kuullut eri ihmisiltä, jotka eivät ymmärrä paljon kielistä ja elävät 'tavallisessa yksimielisessä maailmassa'.
Heidän vieraansa kielen oppiminen tuntuu olevan jotakin uskomatonta, jotakin kohtuutonta ja mikä ei ole mahdollista tavallisille ihmisille. Mutta minun on sanottava, että se ei ole sellaista .

Olen samaa mieltä siitä, että vieraat kielet eivät ole helpoin asia maailmassa. On niin monia monimutkaisia sääntöjä: kaikki nämä konjugaatit, julistukset, artikkelit tai niiden poissaolo ja muut pelottavat kieliopit.
On myös toinen taistelu:
- vaikeita ääniä,
- hienostunut kirjoitusjärjestelmä,
- paljon aikoja tai jopa sävyjä kuten kiinassa tai thaimaassa!
- Ja mitä murteilla, puhekielellä, slangilla ja niin edelleen?

Oletko jo peloissaan? Kyllä, se voi pelätä todellakin, mutta kaikki ei ole niin paha kuin näyttää.
Haluaisin kertoa teille yhdestä menetelmästä, jota käytän vieraan kielen oppimisessa. Kutsun tätä menetelmää ' Tee kielestä ystäväsi '.

Tarkoituksena on, että kaikki kielet ovat erilaisia kuin ihmiset . Myöskään tässä maailmassa ja kielissä ei ole aivan samanlaisia ihmisiä.
Kyllä, on kaksoset ja ne voivat olla hyvin samankaltaisia, mutta on aina jotain, joka eroaa niistä.
Sama koskee kieliä, samankaltaisia, jotka kuuluvat yhdelle perheelle (esimerkiksi venäläinen, valkovenäläinen ja ukrainalainen), mutta ne ovat edelleen erilaisia!
Sinun pitäisi ymmärtää, että jokaisella on omat erityispiirteensä. Jokaisella on ääni, erityiset käyttäytymismallit, kummallisuus, tapa, jolla henkilö kommunikoi ihmisten ja monien muiden asioiden kanssa.

Joten sama kielten kanssa, jokainen heistä on niin mutkikas!
Joskus vieraan kielen oppiminen vihastuu esimerkiksi 16 kielellä englannin kielellä tai 6 tapauksessa venäjän kielellä tai kiinalaisilla merkkeillä.

Mutta kaiken tämän ei pitäisi pelottaa oppijaa pois!
On syytä sietää kaikki nämä erikoiset asiat, koska se tekee siitä erityisen kielen .

Joskus riitaamme ystäviemme kanssa ja teemme sen, koska ne ovat erilaisia kuin meitä ja se on normaalia. Hyväksymme juuri sen, miten ne ovat, ja sen pitäisi olla täsmälleen sama kielien kanssa!
Muista, miten tapaat uusia ihmisiä. Mitä teet ensin? Sanot heille 'Hei!' ja sitten saat tietää tämän henkilön. Hänen suosikkielokuvansa, musiikkiaan, mitä hän haluaa syödä .. jne.
Ja kaikki tämä tapahtuu ystävällisessä ilmapiirissä. Ja tämän jälkeen sinulla on kuva tästä henkilöstä, alat viettää paljon aikaa yhdessä.

Jos pidät toisistaan, opit tämän henkilön etuja, tapojaan, mitä hän haluaa ja mitä hän ei pidä.
Ajan myötä uusi ystäväsi kertoo kanssasi syvimmistä salaisuuksistaan ja ystävyydestäsi tulee vahvempi ja vahvempi.
Joskus väität (ja se on normaalia, kuten aiemmin mainitsin), tämä on tyypillinen prosessi, jossa ihmiset saavat ystäviä.

Ja jos et pelkää tavata uutta henkilöä, miksi sinun pitäisi pelätä tehdä samoin kielen kanssa?
Tutustu vain kieleen, tutustu häneen ystävällisessä ilmapiirissä. Kuvittele, mikä houkuttelee sinua eniten oppimisen kielellä.

Ehkä se on tuoreiden croissanttien tai sen elokuvien haju Jackie Chan tai Bruce Lee, upea korealainen pop tai ehkä kauniita miehiä tai naisia;)

Riippumatta siitä, mitä se on, on aina oltava jotain, joka houkuttelee sinua mihin tahansa kieleen.
Heti kun tapasit kielen mukavasti, sinun täytyy oppia hänen ominaisuuksiaan.

Jotkut säännöt, poikkeukset ja muut asiat. Sinun pitäisi myös ymmärtää, että kun seurustelet ihmisten kanssa, teet sen helposti.

Joten tee sama kielen, katsella suosikkielokuvia, lue kirjoja, sanomalehtiä ja mitä haluat tehdä.
Ja tietenkin sinun ei pitäisi unohtaa kielen kuvaa.
Ja muistakaa yksi asia: Ei ole huonoja tai hyviä kieliä , kovia tai pehmeitä, kovia tai helppoja, on vain tapa, jolla käsittelet sitä.

Toki, jos et vain pidä henkilöstä, et koskaan ole ystävien kanssa. Muuta suhtautumistasi kielten kavereihin, ja voit kertoa, miten he voivat itse avata itsensä !

Oletteko samaa mieltä? Jätä kommentti alla ...

Tähän liittyviä aiheita:

Comments
  • 0 Kommentit