Ndihmë

NEW ARTICLE

Unë nuk duhet të postoni adresën time e-mail në një zonë publike. Përse?Çdo gjë që do të vënë adresën tuaj e-mail në një faqe me qasje publike në të gjitha gjasat do të shkaktojë ju për të filloni të keni gjithnjë e më shumë spam.
Përse? Sepse një teknikë që spammers përdorin është që të vizitojë të gjitha faqet e internetit që ata mund dhe të mbledhin çdo gjë që duket si një adresë email për të shtuar në listën e postimeve.
A nuk e bëjmë atë!
Kjo është arsyeja pse ne rekomandojmë të përdorni poliglot kutinë tuaj postare për të kontaktuar anëtarët e tjerë.

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 8 All