Помоћ

Десет учење језика Активности Брзе за Буси Пеопле
Данас имамо доста ресурса да уче језике, од ЦД до апликација, веб странице, видео и тако даље. И даље има ова средства није оно што је важно, али наша жеља, мотивацију за учење језика и углавном, време.
Многи људи проводе време читајући блогове и чланке о учењу језика, али у суштини оно што је потребно је пракса, а ми сви већ знамо пракса чини савршен, тако да је веома важно да вежба сваки дан, ако имате веома заузет распоред, најмање 10 минута да уради али идеално ако учење језика је важно за вас, посвећеност и преданост су кључни фактори за постизање овог циља. У најкраћем озбиљнија ти о учењу ваш циљни језик више времена и преданост си ставио у њега.
Али понекад наш распоред је тесан или морамо да обавимо и ми имамо, добро, десет минута или мање ... Овде имамо неке кратке активности за оне заузете дана.

1. Дуолинго


Ова апликација је савршен за особе са обвезе, можете вежбати сваког дана, у сваком тренутку, лекција траје 2 минута, помаже вам са пронунтиатион и на изградњу нових вокабулар.

2. Мемрисе


Ова апликација није популаран као Дуолинго, она се углавном фокусира на речнику и пронунтиатион, лекције су кратки и лако. Мемрисе има курсеве на многим другим темама као што географије, историје, економије, признавање цлоуд и тривијалности између многих других.

3. радио


Слушање радио станица широм света је лако да се уради, али прво морате да тражите вести радио станица и одаберите ону коју желите, када га пронађете можете сачувати за касније и само слушај. Сада можете да кажете да не разумете много, али као што сте сазнали више вокабулар и води свакодневни контакт са вашем језику бићете изненађени када почнете да покупи речи и реченице ту и тамо, и на крају схватио суштину онога што се причали о. Још једна веома популарна опција је слушање подцаст.

4. ИоуТубе видео


Вероватно сте већ пронашли канал желите, али ја препоручујем 'лако језика' Ово је људи на улици питају: где идеш? Шта сте по занимању? шта волите код вашем граду? ово је нормални људи користе свакодневни језик. Топло препоручујем овај канал.

5. Музика


Осим што вам помаже да се упознају са културом, музика побољшава ваше разумевање језика, ваш пронунтиатион и уводи вас у заједничким израза.

6. Приче


Научите их напамет и изненади све.

'the early bird catches the worm'
- А a quien madruga Dios le ayuda
- Morgenstunde hat Gold in Munde
- Ил Il mattino ha l'oro in bucca
- На à qui se lève matin, Dieu aide et prête la main.

'better late than never'
- Мас mas vale tarde que nunca
- besser spät als nie
- meglio tarde che mai
- Миеук mieux vaut tard que jamais

'a man is known by the company he keeps'
- Диме dime con quien andas y te dire quien eres
- sage mir, mit wem du umgehst, so sage ich dir wer du bist
- dimmi con chi vai e ti dirò chi sei
- Дис dis moi qui tu hantes et ja dirai qui tu es

'never look a gift horse in the mouth'
- Цабалло a caballo regalado no se le mira el diente
- Еинен einen geschenkten Gaul sieht man nicht ins Maul
- А a cavallo donato non si guarda la bocca
- А a cheval donné on ne regarde pas la bride
- a cavalo dado, não se olha o dente

и то један за све ученике страних језика:

'patience overcomes all things'
- Цон con paciencia todo se logra
- С Гедулд mit Geduld und Fleiß kommt man weit
- Цон con la pazienza si ottiene tutto
- Авец avec du temps et de la patience on vient à bout de tout
- Цом com paciência e perseverança tudo se alcança

7. Основни Глаголи Цоњугатион


Добро је да научите напамет се најчешће користе глаголи и њихово спајање, прегледајте их у глави, почети са садашње време касније на проширити своје знање да представе савршен, будућност и условно. Неки глаголи можете почети са радом на су: да буде, да желе, да, да разговара, да разговара, да оде, да знају, да би могли, да мисли, да се заборави и да разумеју.

8. Назови свог учитеља


Ако имате приватне часове питајте свог учитеља да ли би било у реду да једном ћаскање у време на циљном језику. Некад сам да позовем своје студенте два пута недељно како би размотрили вокабулар и структура реченице, ништа компликовано, само цхат, ваш учитељ ће моћи да води разговор на основу вашег знања језика.

9. Разговарајте са својим љубимца или сами себи


Ја причам италијански са својом мачком, понекад чине песме за њега. У зависности од нивоа можете креирати своје унутрашње дијалоге на циљном језику.

10. Цлосед Цаптион


Ако можете гледати ТВ и читати затворене натписе Топло препоручујем ову вежбу, ради боље ако им читати наглас да ради на свом пронунтиатион. Такође ћете научити пуно израза који обично не уче у учионицама.
Надам се да ови савети вам помоћи у складу контакт са циљном језику на прометним дана. Јавите ми у одељку за коментаре о својим брзим активности. Царпе дием.

Related topics: