Hjälp

NEW ARTICLE

Tio Snabbspråk lärande för upptagna människor
Numera har vi gott om resurser för att lära sig språk, från CD-skivor till applikationer, webbplatser, videor och så vidare. Fortfarande har dessa resurser är inte vad det räknas, men vår önskan, motivation att lära sig språket och det mesta tid.
Många människor tillbringar tid med att läsa bloggar och artiklar om att lära sig språk, men i huvudsak vad man behöver är praxis och vi alla redan vet övning ger färdighet, därför är det mycket viktigt att träna varje dag, om du har en mycket upptagen schema, skulle åtminstone 10 minuter göra men helst om att lära sig ett språk är viktigt för dig, engagemang och hängivenhet är viktiga faktorer för att nå detta mål. I ett nötskal desto allvarligare du är på väg att lära sig målspråket desto mer tid och engagemang ni lagt ned på det.
Men ibland vårt schema är stram eller vi måste ta hand om verksamheten och vi har, ja, tio minuter eller mindre ... här har vi några korta aktiviteter för de hektiska dagar.

1. Duolingo


Denna ansökan är perfekt för personer med fullspäckade scheman, kan du öva varje dag, när som helst, tar en lektion 2 minuter, hjälper dig med din pronuntiation och bygga ny vokabulär.

2. Memrise


Denna ansökan är inte lika populär som Duolingo, den fokuserar främst på ordförråd och pronuntiation, lektionerna är kort och lätt. Memrise har också kurser i många andra ämnen som geografi, historia, ekonomi, moln erkännande och trivia bland många andra.

3. Radio


Lyssna radiostationer runt om i världen är en lätt sak att göra, men först måste man söka efter nyheter radiostationer och välja en du vill, när du hittar det du kan spara den till senare och bara lyssna. Nu kan du säga att du inte förstår mycket men som du lär dig mer ordförråd och hålla en daglig kontakt med ditt språk du kommer att bli förvånad när du börjar plocka upp ord och meningar här och där, och så småningom få kontentan av vad som pratade om. Ett annat mycket populärt alternativ lyssnar podcasts.

4. YouTube-videor


Du har förmodligen redan hittat en kanal som du vill, men jag rekommenderar 'lätt språk' detta är människor på gatan som frågade: Vart ska du? vad är ditt yrke? Vad tycker du om din stad? detta är normala människor som använder vardagsspråket. Jag rekommenderar denna kanal.

5. Musik


Förutom att hjälpa dig att få bekanta sig med kultur, förbättrar musik din språkförståelse, din pronuntiation och introducerar dig till vanliga uttryck.

6. Ordspråks


Lär dem utantill och överraska alla.

'the early bird catches the worm'
- a quien madruga Dios le ayuda
- Morgenstunde hat Gold in Munde
- Il mattino ha l'oro in bucca
- à qui se lève matin, Dieu aide et prête la main.

'better late than never'
- mas vale tarde que nunca
- besser spät als nie
- meglio tarde che mai
- mieux vaut tard que jamais

'a man is known by the company he keeps'
- dime con quien andas y te dire quien eres
- sage mir, mit wem du umgehst, so sage ich dir wer du bist
- dimmi con chi vai e ti dirò chi sei
- dis moi qui tu hantes et ja dirai qui tu es

'never look a gift horse in the mouth'
- a caballo regalado no se le mira el diente
- einen geschenkten Gaul sieht man nicht ins Maul
- a cavallo donato non si guarda la bocca
- a cheval donné on ne regarde pas la bride
- a cavalo dado, não se olha o dente

och detta för alla språkstudenter:

'patience overcomes all things'
- con paciencia todo se logra
- mit Geduld und Fleiß kommt man weit
- con la pazienza si ottiene tutto
- avec du temps et de la patience on vient à bout de tout
- com paciência e perseverança tudo se alcança

7. Grund Verb Konjugation


Det är bra att lära sig utantill de mest använda verb och deras konjugering, granska dem i huvudet, börja med presens sedan senare utöka dina kunskaper för att presentera perfekt, framtid och villkorligt. Vissa verb du kan börja arbeta på är: att vara, att vilja, ha, för att tala, tala, att gå, att veta, att kunna, att tänka, att glömma och att förstå.

8. Ring din lärare


Om du har privatlektioner fråga din lärare om det skulle vara ok att prata då och då i målspråket. Jag brukade kalla mina elever två gånger i veckan för att granska ordförråd och meningsbyggnad, inget komplicerat, bara chatta, din lärare skulle kunna leda samtalet baserat på dina kunskaper i språket.

9. Prata med ditt husdjur eller till dig själv


Jag pratar italienska med min katt, ibland gör jag upp låtar för honom. Beroende på din nivå kan du skapa dina egna interna dialoger i målspråket.

10. Textning


Om du kan titta på TV och läsa textning Jag rekommenderar denna övning, det fungerar bättre om man läser dem högt för att arbeta på din pronuntiation. Du kommer också att lära en hel del uttryck som vanligtvis inte undervisas i klassrum.
Jag hoppas att dessa tips hjälpa dig att hålla kontakt med målspråket på upptagen dagar. Låt mig veta i kommentarsfältet om dina egna snabba aktiviteter. Fånga dagen.

Related topics:

Comments