Ajutor

NEW ARTICLE

De ce gasesti o pasiune pentru invatarea limbilor straine pe internet
Cred că este foarte posibil de a învăța o limbă fără adevărat studia, și mai presus de toate, cu o mulțime de distracție.
Aici este un exemplu personal: După școală, am fost norocos pentru a găsi o pasiune (IT și Dezvoltare). Deci, am putea petrece ore și ore fără să-și dea seama de citit pe acest subiect. Și, după cum cele mai bune informații a fost în limba engleză, am citit foarte mult în limba engleză. La început, am nevoie de un dicționar, a fost destul de laborios, dar dorința de a afla mai multe despre pasiunea mea si voi pentru neplăcerile create. Apoi într-o zi am dat seama că am fost citit engleză fără nici un efort. Cu toate acestea, nu am avut timp să se simtă ca studiul, si am fost niciodată plictisit, dimpotrivă. Acum, că eu sunt în contact cu mulți oameni care au învățat una sau mai multe limbi succes, îmi dau seama că punctul comun lor este de multe ori o pasiune care le-a ajutat să învețe limbi străine.
Adesea este muzica, cultura unei țări, lectură, filme, sau mult mai puțin pasiuni comune. Ce e grozav despre internet este că puteți găsi cu ușurință orice informații despre o varietate de subiecte. Și este posibil să se ajungă comunități de pasionatii, citiți și să discute pe forumuri cu Amatori. Învățarea trebuie să fie întotdeauna distractiv! Dacă este o corvoada, sau dacă nu văd rostul, va fi foarte probabil să renunțe la ... Cele o activitate de interes vă permite de a practica un limbaj efort.

Nu aveți nici un pasiune?


Nu vă faceți griji, mulți oameni nu au găsit încă adevărata lor pasiune.
Pentru a găsi pasiunea ta, încercați acest exercițiu: Ia o foaie de hârtie sau deschideți editorul de text pe computer și răspundeți la următoarele întrebări:
- Care sunt momentele din viața mea în care mă simt cel mai creativ sau inspirat?
- Face 1 sau 2 exemple de lucruri pe care le faci și tu ești mândru de. Ceva ce veți găsi ușor de făcut
- Ce ai face pentru drum liber?
- Ce ai face cu zilele, dacă nu ați nevoie pentru a lucra?
Puteți lăsa aceste întrebări lucra în subconstientul tau si sa exploreze navigarea pe internet sau vorbind in jurul tau. Există un număr infinit de patimi și a comunităților de internet.
Aici sunt exemple în vrac pentru a vă oferi idei:
- DIY (Do It Yourself), entuziaști care iubesc să se joace cu lucruri loc sa le cumpere. De exemplu, unii produc proiectoare video, alte imprimante 3D, alte haine sau decor. Dacă vă place crearea, există o mulțime de a face.
- Animale de companie: De exemplu, dacă vă place cainele, veți găsi multe site-uri și comunități de partajare sfaturi (sănătate, instruire, etc.) și sfaturi.
- Muzica: Dacă vă place anumite grupuri sau stiluri de muzică, vei gasi cu siguranta multe site-uri fan. Dacă joci muzică, vei putea să descarce muzică foaie, sfaturi de schimb cu Amatori, etc.
- Colecții: (timbre, cutii, etc.) Dacă doriți să colecteze, eu sunt sigur că veți găsi site-uri pasionați.

Cum de a găsi conținut în limba învățat?


Dacă aveți deja un hobby preferat, o pasiune, aici e ceea ce se poate face:
Schimbarea limbii de Google pentru a obține rezultate în limba înveți:
Urmați aceste etape:
- Dati click pe Google.com
- Du-te la setările și alegeți limba
- Cuvinte cheie tip și verificați dacă rezultatele sunt scrise în limba pe care o studiază,
- Pune aceasta pagina la favorite.

Uita-te pentru site-uri, blog-uri sau forumuri bazate pe pasiunea ta.


Nimic mai simplu, doar să știu diferitele cuvinte legate de pasiunea ta și de a folosi acele cuvinte cheie pentru a viza rezultate. De exemplu, dacă vrei să înveți limba engleză și ești pasionat de jocurile video, puteți căuta în Google următoarele cuvinte cheie:
- Jocuri video blog: bloguri sunt adesea scrise de entuziaști care au articole periodice
- Forum jocurile video: Forumurile sunt locuri de schimb și partajare, unde oricine poate scrie mesaje și de a pune întrebări. Te sfătuiesc să citiți mai întâi un pic să cunoască regulile (de exemplu, este mai bine să nu se pune o întrebare care a fost solicitat de 50 de ori). Dar nu așteptați să participe prin scrierea de mesaje. Dacă vă explicați că nu sunteți nativi, oamenii vor fi înțelegere cu privire la tine erori.

Folosiți un dicționar online


La început, s-ar putea găsi o mulțime de cuvinte pe care nu le înțeleg. Nu încerca să traducă totul. Nu contează dacă nu înțelegi totul. Dar dacă întâlnește în mod regulat un cuvânt pe care nu reușesc să ghicească sensul cu contextul, folosește dicționar.
Ideea este de a face un obicei de a merge regulat pe aceste site-uri și veți vedea că încetul cu încetul, va fi mult mai confortabil pentru a citi sau scrie. Vă rugăm să rețineți dificultăți cu regularitate (ex. Pot citi un articol de 500 cuvânt în 10 minute) și ca acest lucru va fi capabil să măsoare progresul, este important pentru motivarea.

Scrie despre pasiunea ta și pentru a primi corecții


Puteți utiliza, de asemenea, aplicația noastră să prezinte un eseu despre pasiunea ta mic și l-au corectat cu vorbitori nativi. Adauga un text nou acum

Și tu? Ai o pasiune?
Vă mulțumim pentru partajarea pasiunile tale în comentariile de mai jos, acest lucru poate inspira și pe alții.
  • FAQ Author: patpat profile pictureJanuary 2015

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 2 All