Ajuda

NOU ARTICLE

Per què buscar una passió per l'aprenentatge d'idiomes a Internet
Crec que és molt possible aprendre una llengua sense realment estudiar, i sobretot, amb un munt de diversió.
Aquí és un exemple personal: Després de l'escola, vaig tenir la sort de trobar una passió (IT i Desenvolupament). Així, podia passar hores i hores sense adonar llegir en aquest tema. I com la millor informació estava en anglès, he llegit molt en anglès. Al principi, jo necessitava un diccionari, que era bastant laboriós, però el desig d'aprendre més sobre la meva passió inventar les molèsties. Llavors un dia em vaig adonar que jo estava llegint Anglès sense cap esforç. No obstant això, no vaig tenir temps de sentir ganes d'estudiar, i jo mai estava avorrit, per contra. Ara que estic en contacte amb moltes persones que han après una o més llengües amb èxit, m'adono que el seu punt en comú és sovint una passió que els ha ajudat a aprendre idiomes.
Sovint és la música, la cultura d'un país, la lectura, el cinema, o molt menys comuns passions. El millor d'Internet és que vostè pot trobar fàcilment qualsevol informació sobre una varietat de temes. I és possible arribar a les comunitats d'apassionats, llegir i discutir en fòrums amb els aficionats. L'aprenentatge sempre ha de ser divertit! Si es tracta d'una tasca, o si no veu el moment, serà molt probable que renunciar ... Troba una activitat d'interès li permet practicar una llengua sense esforç.

No té cap passió?


No es preocupi, moltes persones encara no han trobat la seva veritable passió.
Per trobar la seva passió, intenti aquest exercici: Prengui un full de paper o obrir l'editor de text a l'ordinador i contesteu les següents preguntes:
- Quins són els moments de la meva vida on em sento el més creatiu o inspirat?
- Fa 1 o 2 exemples de coses que fas i estàs orgullós. Una cosa que li resulti fàcil de fer
- Què faries de forma gratuïta?
- Què faries amb els teus dies si vostè no necessita treballar?
Pots deixar aquestes preguntes funcionen en el seu subconscient i explorar navegar per internet o parlant al teu voltant. Hi ha un nombre infinit de passions i comunitats d'Internet.
Aquests són alguns exemples a granel per donar-li idees:
- DIY (Do It Yourself) entusiastes que agraden de jugar amb coses en lloc de comprar-los. Per exemple, alguns produeixen projectors de vídeo, altres impressores 3D, una altra roba o decoració. Si t'agrada crear, hi ha molt a fer.
- Animals: Per exemple, si vostè estima el seu gos, trobareu molts llocs i comunitats que comparteixen consells (salut, formació, etc.) i els consells.
- Música: Si t'agrada certs grups o estils de música, segurament hi ha molts llocs de fans. Si vostè juga la música, podràs descarregar partitures, intercanviar consells amb els aficionats, etc.
- Col·leccions: (segells, llaunes, etc.) Si vostè vol iniciar, estic segur que va a trobar llocs apassionats.

Com trobar contingut en l'idioma après?


Si ja té un hobby favorit, una passió, això és el que pot fer:
Canviar l'idioma de google per obtenir resultats en l'idioma que està aprenent:
Seguiu aquests passos:
- Feu clic a Google.com
- Anar als ajustos i seleccioneu l'idioma
- Paraules clau de tipus i comprovi que els resultats s'escriuen en l'idioma que està estudiant,
- Posar aquesta pàgina en els seus favorits.

Busqui llocs, blocs o fòrums sobre la base de la seva passió.


Res més senzill, només cal conèixer les diferents paraules relacionades amb la seva passió i utilitzar aquestes paraules clau per orientar els resultats. Per exemple, si vostè vol aprendre anglès i t'apassiona videojocs, vostè pot buscar a google les següents paraules:
- Jocs de vídeo al blog: blocs s'escriuen sovint pels aficionats que tenen articles regulars
- Fòrum de jocs de vídeo: Els fòrums són llocs d'intercanvi i la distribució, on cada un pot escriure missatges i fer preguntes. Jo aconsello que llegiu una mica per conèixer les regles (per exemple, el millor és no fer una pregunta que s'ha demanat a 50 vegades). Però no esperi a participar escrivint missatges. Si vostè explica que no són nadius, la gent serà la comprensió pel que fa al fet que els errors.

Utilitzeu un diccionari en línia


Al principi, és possible trobar una gran quantitat de paraules que no entengui. No tracti de traduir tot. No importa si vostè no entén tot. Però si vostè es troba amb regularitat una paraula que no aconsegueix endevinar el significat amb el context, utilitza el diccionari.
La idea és fer un hàbit d'anar regularment a aquests llocs i veuràs que a poc a poc, vostè serà més còmode per llegir o escriure. Tingueu en compte les seves dificultats amb regularitat (ex. Puc llegir un article de 500 paraules en 10 minuts) i d'aquesta manera vostè serà capaç de mesurar el seu progrés, és important per a la motivació.

Escrigui sobre la seva passió i rebre correccions


També pot utilitzar la nostra aplicació per enviar un petit assaig sobre la seva passió i l'han corregit per parlants nadius. Publica un nou text ara

Que passa amb tu? Té una passió?
Gràcies per compartir les seves passions en els comentaris de sota, això pot inspirar a altres a vostè.
  • FAQ Author: patpat profile pictureJanuary 2015

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 2 All