Help

Hoe kun je met een echt Engels accent spreken, alsof het je moedertaal is?Hoewel de titel is 'Engels Uitspraak' die tips kan worden toegepast op elke taal.

Je hebt moeite met het uitspreken van bepaalde klanken in het Engels? Je denkt dat het onmogelijk is om je accent te verbeteren? Wij kunnen u vertellen, maar u kunt uw uitspraak in een korte tijd te verbeteren. Met de uitspraak, kan kleine inspanningen een grote impact hebben. Het is gewoon een kwestie van wil. De uitspraak is een belangrijk onderwerp binnen de Polyglot Club gemeenschap en ons doel is om u te voorzien van advies om het te verbeteren.

Luister naar video's of podcasts


Check out video's over de uitspraak onderwerp of in uw doeltaal.
Luister naar podcasts in uw auto of op de bus. Het is raadzaam om dezelfde geluiden elke dag te luisteren totdat je ze onder de knie.

Intonatie


Concentreren op de muziek achter de woorden. Met aandacht voor de muziek van een taal is essentieel voor een goede uitspraak. U moet een muzikant niet of luisteren naar Engels muziek (zelfs als deze twee dingen zou kunnen helpen), maar je moet kijken naar de intonatie van het Engels.

Als je had om het te zingen, wat zou het zijn? Het is belangrijk dat concept om de taal goed te leren begrijpen. De praktische uitvoering is meer een houding dan een leermethode, want het vereist voortdurend waakzaam te zijn, maar het is zeker iets om in gedachten te houden.

Oefening: Elke dag hardop lezen


Het is het beste als je al enige kennis hebt van de uitspraak, want als je leest met een foutieve uitspraak of zonder de hulp van een docent versterk je je slechte uitspraak alleen maar. We raden je aan om niet meer dan 10 à 15 minuten te lezen zolang het niveau van je uitspraak nog niet stabiel is, omdat het moeilijk is om geconcentreerd te blijven en misschien maak je steeds weer dezelfde fouten - wat ze versterkt. Bedenk dat je je uitspraak snel kunt verbeteren door meerdere keren per week kort te oefenen.
Je kunt ook luisteren naar een audio boek terwijl je de tekst meeleest en de verteller nazegt. Neem je eigen spraak op om er meer profijt van te hebben en vergelijk die met het audioboek.

Neem je praten


Neem je leest met een bandrecorder of een computer. In eerste instantie zal het moeilijk zijn om je eigen stem te luisteren. Relax, je went het snel. Soms zijn mensen haten hun stem zelfs in hun eigen taal. De combinatie van het horen van uw stem en gehoor zelf spreken een andere taal zal worden ongemakkelijk op het eerste. Het is echter noodzakelijk om vooruit te gaan en wees je bewust van je mispronounciation. U kunt opnemen yourslef lezen van dezelfde passage elke dag of elke week. Noteer een Engels native speaker het lezen van dezelfde passage zal helpen.

Imitatie: Vind modellen


Je kunt mensen die correct spreken en hebben hard gewerkt om er te komen imiteren. Dit kan een leraar of een vriend, maar iemand die is gegaan door dit werk en kan u vertellen hoe zijn. Zelfs als ze niet perfect uitspraak, kunnen zij u helpen methoden te vinden en uit te leggen hoe ze erin geslaagd om hun uitspraak te verbeteren.
Imiteren mensen met een accent die je leuk vindt. Bijvoorbeeld met de Britse of Amerikaanse accent. Engels native speakers of mensen die begaafde zal niet per se weten hoe de uitspraak te leren (hoewel sommigen van hen weten), maar ze zijn goede rolmodellen. Wanneer u TV of films kijken, kies iemand die een stem vergelijkbaar met de jouwe, op dezelfde manier van spreken heeft. Als je niet weet, vraag je vrienden om u te adviseren. U kunt zelfs leren passages van films die je wilt en imiteren de acteurs.

Experiment


De mens heeft een aangeboren vermogen om te luisteren, te differentiëren en emuleren de fonetische kenmerken van elke taal. Een originele methode is om iemand wiens moedertaal is degene die je leren en die uw taal spreekt imiteren. Imiteren die persoon spreken in de taal die je aan het leren. Hier is een voorbeeld om je te helpen dat concept te begrijpen: Als je Frans en Engels leren, zal je imiteren een Engels sprekende Franse en klanken en intonatie van toepassing wanneer u spreekt Engels. Als je effectief kan imiteren de Engels sprekende Fransen in een zeer overdreven manier waarop dit gaat om de geluiden te activeren en je kunt ze gebruiken om Engels te spreken.
  • FAQ Author: patpat profile pictureJanuary 2015

Related topics:

Comments

Filter by Language:
 1  4 All