Vilka delar av Polyglot Club webbplats är gratis?

Alla funktioner på PolyglotClub är gratis. Det är gratis att hitta och kommunicera med språkutbytes partners, skriver Korrigerings texter och få korrigeringar, fråga Frågor och få svar, använd text Chatt eller Virtual Study Room.

Även om webbplatsen är fri, är donationer mycket uppskattat och kommer bidra till att täcka kostnaderna för att köra den här webbplatsen.
Hur Donera?

Följ den här länken för att göra en donation NU och klicka på 'Gör en donation' -knappen.

Se även: DÄRFÖR OCH HUR bli en VIP medlem.