Miten voit muuttaa kielen Polyglot Club?

PolyglotClub.com sivusto on käännetty useille kielille ansiosta yhteistyöhön käännös järjestelmä . Jäsenet käännöstiimiä auttaa kääntämään sivuston käyttöliittymän monilla kielillä.

Oletuksena Polyglotclub näkyy omalla äidinkielellä (ensimmäinen kieli annoit profiilin).

PolyglotClub voidaan tarkastella useilla kielillä. Jos haluat vaihtaa kieltä, napsauta olevalla kielellä - esimerkiksi Englanti, joka näkyy oikeassa yläkulmassa jokaisen sivun. -Ikkunasta listaa saatavilla olevista kielistä. Klikkaa toinen kieli kääntää verkkosivuilla.
Tarroja tai tekstejä ei ole vielä saatavilla kielellä näytetään Englanti.