Ajuda

NOU ARTICLE

Començar Xinès: Com?Vostè vol embarcar-se en l'estudi de la llengua xinesa?
En aquest article, anem a desenvolupar 4 consells per ajudar a optimitzar el seu estudi.


1. tons xinesos


L'idioma xinès és un llenguatge musical en què centenars de síl·labes es distingeixen per un sistema d'entonacions.
Aquest article no li ensenyarà com es pronuncia els 4 tons en mandarí, però li mostrarà que un element essencial en aquest idioma és dominar els tons. Hi ha cançons melodies que mai oblidarà. Per tant, hem de tenir en compte l'aprenentatge de cada un dels caràcters xinesos com una melodia de recordar.
Aquests diminuts 'cançons melodies' són més fàcils d'integrar, si hi ha almenys 2 caràcters. Sempre s'esforcen per aprendre un nou caràcter xinès associat amb els altres personatges associats (com una 'paraula' es compon principalment de dos caràcters).

Penseu exagerar! Per distingir més clarament les diferències en els tons xinesos, de vegades ajuda a amplificar l'entonació (que no va voler parlar més fort!). Siéntase lliure de repetir aquest exercici tantes vegades com sigui necessari i molt més! Una vegada que el sistema de música s'assimila, aprenent nou personatge es torna cada vegada més fàcil i ràpid.
Pots escoltar alguns vídeos xinès mandarí aquí
.

2. sobreviure sense Pinyin


Pinyin (literalment 'encanteri sons') és el sistema fonètic oficial. Així que, dit això, un exemple sens dubte serà molt més clar per a vostè. Per exemple, si escric: '法' que no tenen manera d'endevinar com dir aquest personatge si no s'especifica el contrari. Pinyin permet donar una idea del so de pronunciar per aquest personatge, en aquest cas 'FA' (tercer to).
Això és molt útil per a qualsevol nou estudiant, però també pot ser perjudicial! De fet, és molt fàcil arribar a ser dependent de la pinyin fins al punt que un no necessita cap caràcter de 'llegir' els xinesos. Si el seu únic objectiu és aprendre a parlar xinès, pinyin és suficient (i que famós mètode Assimil és molt efectiu). Però si el teu objectiu és aprendre a llegir xinès, llegit en pinyin la primera vegada i després eliminar! Per a més informació també, excepte en les cartelleres i amb molt poques excepcions, el pinyin s'utilitza molt poc en la vida quotidiana a la Xina.

3. Enregistreu vostè mateix


La millor manera de comprovar l'exactitud dels tons del mandarí és mitjançant el registre de tu mateix i comparar la seva gravació amb el suport d'àudio que utilitzi. De vegades vostè es sorprendrà, perquè sovint hi ha una diferència clara entre el que diu i el que vostè va pensar que vostè va dir.
L'experiència és molt útil i permet un progrés més ràpid.

4. Parli amb parlants nadius de xinès


Aquest consell sembla tan simple i obvi ... I, no obstant això, són pocs els alumnes el segueixen perquè dues preguntes vénen a la ment: 'On trobar els xinesos' I 'Com podria disucss exactament?'.
Si vostè se sent com un organitzador de l'esdeveniment, es pot conèixer a alguns amics interessats en l'idioma xinès. Després, definir un lloc que serveixi com a punt de trobada. Finalment, crear un esdeveniment d'una vegada per xinès setmanes.
Pots crear un nou esdeveniment d'intercanvi d'idiomes aquí al lloc web PolyglotClub.com.
Hi ha una gran diferència de nivell entre els alumnes que només segueixen les classes de xinès i els que assisteixen regularment a esdeveniments d'intercanvi d'idiomes.

Si es va a aplicar només un d'aquests 4 consells, que un seria preferible perquè cobreix per complet els altres 3.
Utilitzar el lloc web PolyglotClub.com a trobar un amic xinès o assistir a les reunions d'intercanvi d'idiomes prop del seu lloc.

Bo de punta ...


Nits de karaoke és una bona manera de millorar ràpidament en l'assimilació de nous personatges i per tant el vocabulari. Aprendre cançons xineses de memòria és una idea original i divertida. Explica'ns el que penses ...

Related topics: