Ajutor

NEW ARTICLE

Cum să înveţi limba franceză la Paris (gratuit sau ieftin)?La Paris, cele mai multe cursuri la universitate sau la școală sunt în limba franceză. Prin urmare, pentru a reuși în studiile, este important că aveți un nivel bun de limba franceză. Iată câteva modalități de a îmbunătăți practica a limbii franceze în Paris:

Universități


Cele mai multe universități organizează cursuri intensive de limba si cultura franceza in luna septembrie, înainte de începerea de clase. Ele sunt de obicei gratuite, dar rezervat pentru studenții în cadrul unui program de schimb. Unele universități oferă, de asemenea, cursuri de limba franceză ca limbă străină (FLE) pe parcursul anului. Înregistra cu Oficiul Internațional de universitatea de origine (până la 30 iunie pentru cursuri intensive și în septembrie pentru cursurile semestru).
- Universitățile din Paris
- universități din întreaga Paris
Paris 3 și 4 universități Paris oferă cursuri de limbi străine și civilizație franceză deschise tuturor studenților străini (va trebui să plătească):

- Cursuri de fonetică pentru străini
Institutul de Lingvistică și generale și aplicate fonetica (ILPGA)
Universitatea Paris 3 - Sorbonne Nouvelle

- limbă și civilizație franceză lecții la Sorbona
Universitatea Paris Sorbonne - Paris


- Cursuri de limba și cultura franceză
Paris 3 - Sorbonne Nouvelle

Școlile private


Există multe școli private care oferă cursuri franceza pentru studenții străini. Ratele lor variază foarte mult de la școală la școală. Vezi pentru tine ceea ce formula sunteți interesat în compararea ratelor!
- Director de centre de limbi străine franceză în Franța
- Vizita fle.fr a vizualiza diferite centre de instruire în funcție de regiune pe harta France.

Cité Internationale Universitaire de Paris (ciup)Cité Internationale Universitaire de Paris oferă o gamă de activități pentru a îmbunătăți cunoștințele de limba franceză, dacă sunteți un rezident al Cité sau nu:
- Centrul Multimedia de limbă auto-studiu oferte, printre altele, grupurile de conversație.

- Acces Centrul Paris organizeaza 'Practica franceză' ateliere de lucru doar pentru elevii din Master 1 sau 2, doctoranzi, cercetători și soțiile lor.

Asociații și Primăria oferă cursuri franceza ca limbă străină (FLE)


- Asociația Philotechnique (clase foarte ieftine)
Mai multe informatii


- Cursuri pentru adulti organizate de Primăria Paris

Participa la grupuri de conversație:
- Clubul Polyglot Paris ofera cursuri franceza și conversații ateliere în fiecare zi în Paris și vă permit să Caută prieteni limbilor schimb.

Related topics:

Comments