Ndihmë

NEW ARTICLE

Si të 'Gjej Shoqërinë' në Polyglot Club?Faqe kërkimi është i ndarë në dy pjesë:
- Ana e djathtë tregon rezultatet përputhen kriteret që ju hyrë në anën e majtë.
- Në anën e majtë, ju mund të zgjidhni në mes të kritereve të ndryshme për zgjedhjen e një të këmbimit gjuhë partner.

Kur të gjitha kriteret janë futur, klikoni 'Kërko' button.
Dy llojet e kërkimeve mund të kryhet:
- kërko themelore
- Dhe kërkimit të avancuar .

Related topics: