Language/Tamil/Grammar/Negation/fa





































مقدمه[edit | edit source]
در زبان تامیلی، منفی کردن جزیی اساسی و مهم از ساختار زبان است. این مفهوم نه تنها به ما کمک میکند تا جملات را به شکلی واضحتر بیان کنیم، بلکه به ما این امکان را میدهد تا نظرات و احساسات خود را به نحوی دقیقتر به گوش دیگران برسانیم. در این درس، ما به بررسی نحوه منفی کردن جملات در زبان تامیلی خواهیم پرداخت و با استفاده از مثالهای متنوع، این مفهوم را به صورت کامل و جامع یاد خواهیم گرفت.
ساختار درس[edit | edit source]
- تعریف منفی کردن
- قواعد منفی کردن جملات
- مثالهای عملی
- تمرینات
تعریف منفی کردن[edit | edit source]
منفی کردن، فرآیندی است که به ما اجازه میدهد تا جملات را تبدیل به جملات منفی کنیم. در زبان تامیلی، این کار معمولاً با افزودن واژه خاصی به جملات انجام میشود. ما به طور خاص به بررسی واژه "இல்லை" (illai) خواهیم پرداخت که به معنی "نیست" است.
قواعد منفی کردن جملات[edit | edit source]
در زبان تامیلی، برای منفی کردن جملات، باید به ساختار فعل توجه کنیم. به طور کلی، میتوان گفت که:
- در جملات حال، برای منفی کردن از "இல்லை" استفاده میشود.
- در جملات گذشته، از "இல்லை" یا "இல்ல" (illa) استفاده میشود.
- در جملات آینده، "இல்லை" به عنوان فعل اصلی در جمله به کار میرود.
مثالهای عملی[edit | edit source]
برای درک بهتر منفی کردن در زبان تامیلی، به جدول زیر توجه کنید:
تامیلی | تلفظ | ترجمه فارسی |
---|---|---|
நான் வந்தேன் | nāṉ vantēṉ | من آمدم |
நான் வந்தேன் இல்லை | nāṉ vantēṉ illai | من نیامدم |
அவர் பேசுகிறான் | avar pēcuhiṟāṉ | او صحبت میکند |
அவர் பேசுகிறான் இல்லை | avar pēcuhiṟāṉ illai | او صحبت نمیکند |
அவர்கள் விளையாடுவார்கள் | avarkaḷ viḷaiyāṭuvārkaḷ | آنها بازی میکنند |
அவர்கள் விளையாடுவார்கள் இல்லை | avarkaḷ viḷaiyāṭuvārkaḷ illai | آنها بازی نمیکنند |
நான் நடனமாடுகிறேன் | nāṉ naṭaṉamāṭugiṟēṉ | من رقص میکنم |
நான் நடனமாடுகிறேன் இல்லை | nāṉ naṭaṉamāṭugiṟēṉ illai | من رقص نمیکنم |
நீ வந்து இருக்கிறாய் | nī vantup irukkiṟāy | تو آمدهای |
நீ வந்து இருக்கிறாய் இல்லை | nī vantup irukkiṟāy illai | تو نیامدهای |
در این مثالها، میتوانیم ببینیم که چگونه با اضافه کردن "இல்லை" به جملات، آنها به جملات منفی تبدیل میشوند.
تمرینات[edit | edit source]
برای تسلط بیشتر بر منفی کردن در زبان تامیلی، تمرینات زیر را انجام دهید:
1. جملات زیر را منفی کنید:
- நான் டேவிடு || nāṉ ṭēviṭu || من دیوید هستم
- அவள் புத்தகம் படிக்கிறாள் || avaḷ puttakam paṭikkiṟāḷ || او کتاب میخواند
2. جملات زیر را به شکل مثبت تبدیل کنید:
- நான் வரவில்லை || nāṉ varavillai || من نیامدم
- அவர்கள் விளையாடவில்லை || avarkaḷ viḷaiyāṭavillai || آنها بازی نکردند
3. جملات زیر را منفی کنید:
- நான் வேலை செய்கிறேன் || nāṉ vēlai seykkiṟēṉ || من کار میکنم
- அவன் பள்ளியில் படிக்கிறான் || avaṉ paḷḷiyil paṭikkiṟāṉ || او در مدرسه درس میخواند
4. جملات زیر را به شکل مثبت تبدیل کنید:
- அவள் வரவில்லை || avaḷ varavillai || او نیامده است
- நாம் சாப்பிடவில்லை || nām sāppiṭavillai || ما غذا نخوردهایم
5. جملات زیر را منفی کنید:
- நான் கற்றேன் || nāṉ kaṟṟēṉ || من یاد گرفتم
- அவர் கற்றார் || avar kaṟṟār || او یاد گرفت
6. جملات زیر را به شکل مثبت تبدیل کنید:
- நான் நினைக்கவில்லை || nāṉ niṉaikkavillai || من فکر نکردم
- அவர்கள் வரவில்லை || avarkaḷ varavillai || آنها نیامدهاند
7. جملات زیر را منفی کنید:
- நான் உடற்பயிற்சி செய்கிறேன் || nāṉ uṭaṟpayiṟci seykkiṟēṉ || من ورزش میکنم
- அவள் சுகாதாரத்தை கவனிக்கிறாள் || avaḷ cukātāratthai kavaṉikkiṟāḷ || او به سلامتی توجه میکند
8. جملات زیر را به شکل مثبت تبدیل کنید:
- நான் வரவில்லை || nāṉ varavillai || من نیامدهام
- அவர் வேலை செய்யவில்லை || avar vēlai seyyavillai || او کار نکرده است
9. جملات زیر را منفی کنید:
- நான் படிக்கிறேன் || nāṉ paṭikkiṟēṉ || من میخوانم
- அவர்கள் சிரிக்கிறார்கள் || avarkaḷ cirikkiṟārkaḷ || آنها میخندند
10. جملات زیر را به شکل مثبت تبدیل کنید:
- நான் வரவில்லை || nāṉ varavillai || من نیامدهام
- அவள் பேசவில்லை || avaḷ pēcavillai || او صحبت نکرده است
پاسخ تمرینات[edit | edit source]
1.
- நான் டேவிடு இல்லை || nāṉ ṭēviṭu illai || من دیوید نیستم
- அவள் புத்தகம் படிக்கிறாள் இல்லை || avaḷ puttakam paṭikkiṟāḷ illai || او کتاب نمیخواند
2.
- நான் வருகிறேன் || nāṉ varugiṟēṉ || من میآیم
- அவர்கள் விளையாடுகிறார்கள் || avarkaḷ viḷaiyāṭugiṟārkaḷ || آنها بازی میکنند
3.
- நான் வேலை செய்யவில்லை || nāṉ vēlai seyyavillai || من کار نکردم
- அவன் பள்ளியில் படிக்கவில்லை || avaṉ paḷḷiyil paṭikkiṟāṉ illai || او در مدرسه درس نمیخواند
4.
- அவள் வருகிறாள் || avaḷ varukiṟāḷ || او میآید
- நாம் சாப்பிடுகிறோம் || nām sāppiṭugiṟōm || ما غذا میخوریم
5.
- நான் கற்றேன் இல்லை || nāṉ kaṟṟēṉ illai || من یاد نگرفتم
- அவர் கற்றார் இல்லை || avar kaṟṟār illai || او یاد نگرفت
6.
- நான் நினைத்தேன் || nāṉ niṉaittēṉ || من فکر کردم
- அவர்கள் வந்தனர் || avarkaḷ vantanaṟ || آنها آمدند
7.
- நான் உடற்பயிற்சி செய்யவில்லை || nāṉ uṭaṟpayiṟci seyyavillai || من ورزش نکردم
- அவள் சுகாதாரத்தை கவனிக்கவில்லை || avaḷ cukātāratthai kavaṉikkiṟāḷ illai || او به سلامتی توجه نکرده است
8.
- நான் வருகிறேன் || nāṉ varugiṟēṉ || من میآیم
- அவர் வேலை செய்கிறார் || avar vēlai seykkiṟār || او کار میکند
9.
- நான் படிக்கிறேன் இல்லை || nāṉ paṭikkiṟēṉ illai || من نمیخوانم
- அவர்கள் சிரிக்கவில்லை || avarkaḷ cirikkavillai || آنها نمیخندند
10.
- நான் வருகிறேன் || nāṉ varugiṟēṉ || من میآیم
- அவள் பேசுகிறாள் || avaḷ pēcukiṟāḷ || او صحبت میکند